Etusivu

PUUTARHAKALUSTEIDEN SUOSIKIT - KATSO KAIKKI

UUTUUDET - KATSO KAIKKI

BLOGI

22.4.2022 - Puutarhakalusteiden osto-opas
Puutarhakalusteista löytyy nykyään paljon valinnanvaraa. On hyvä tietää, millaisia eri materiaalit ovat ja miten niitä tulee huoltaa. Myös oikeanlainen säilytys pidentää kalusteiden käyttöikää. Koostimme sinulle kattavan oppaan puutarhakalusteiden hankinnasta ja huollosta.
7.4.2022 - Parvekkeen ja terassin sisustus – poimi inspiroivat ideat
Ihanaa! Kesä tulee ehkä sittenkin! On siis aika taas laittaa parvekkeet ja pihat kuntoon. Erilaiset ulkotilat kannattaa sisustaa tarpeet ja olosuhteet huomioon ottaen. Käytössä olevan tilan koko, sijainti ja käyttötarkoitus antavat raamit toimivalle kokonaisuudelle. Lue vinkit ulkotilojen sisustamiseen blogistamme!
23.3.2022 - Puutarhakalustetrendit 2022
Kuvittele lämmin kesäpäivä ja lempeä kesätuuli kasvoillasi. Ei kiire mihinkään. Mitä kaipaat ympärillesi? Onko se leppoisaa kesäkeidasta, mahdollisuutta ulkoruokailulle, kesäkeittiötä tai kenties hyötypuutarhaa? Tutustu tämän vuoden puutarhakalustetrendeihin ja inspiroidu!
 
 

AINA EDULLISET - KATSO KAIKKI

ASIAKASKOKEMUKSIA - KATSO KAIKKI

"Sohva on kaikkea sitä, mitä sohvalta voi toivoa: laadukas, kaunis, mukava, sopivan kokoinen ja nojatyynyt poistaessa sopii myös nukkumiseen. Paras sijoitus, mitä olen koskaan tehnyt!"

– Linnea K.

Scandic Copenhagen
3-istuttava sohva

"Olimme todella tyytyväisiä tuotteeseen, mahtuu hyvin pieneenkin lastenhuoneeseen ja silti jää tilaa leikkiä. Ei nitise eikä natise ja on todella tukeva !"

– Elriikka P.

Liisa pieni kerrossänky 70x155cm

"Kaunis matto ja toimitus oli nopea kun oli varastossa ! Ihana olohuoneessa ja kaikki tykkää makoilla matolla sekä lapset leikkiä siinä. Ihana!"

– Elina U.

VM Carpet Hattara matto

"Aivan ihana pöytä! On jämäkkä, ei nitku ja notku. Pinta oli ihanan eläväinen. Mahtuu isompikin porukka pöydän ääreen."

– Jenni K.

Lana lankkupöytä 200x88 cm

Ajankohtaisia ideoita ja vinkkejä sisustamiseen
Sisustusinspiraatiota huoneittain ja tyyleittäin
Luotettava kotimainen yritys

OUTLET - KATSO KAIKKI

Tilaa huonekalut netistä!

Tutustu verkkokauppamme laajaan huonekalumallistoon mukavasti omalla kotisohvallasi ja tilaa laadukkaat, trendikkäät ja edulliset huonekalut netistä kätevästi kotiinkuljetuksella! Monipuolisesta verkkokaupan valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen viihtyisän ja toimivan kotisi sisustamiseen ja kalustamiseen. Vekeltä löydät tyylikkäät desing huonekalut, jotka sopivat skandinaavisen sisustuksen luomiseen, sekä runsaasti sisustusideoita ja vinkkejä omanlaisen sisustustyylin luomiseen. Käy huonekaluostoksilla ja uudista kodin sisustusta juuri silloin kun Sinulle parhaiten sopii; Veke.fi:n huonekaluliike palvelee verkossa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Huonekalujen verkkokaupan lisäksi Veken huonekaluliikkeet palvelevat sinua neljällä eri paikkakunnalla; Oulussa, Vantaalla, Rovaniemellä ja Tampereella. Tervetuloa ostoksille luotettavaan kotimaiseen huonekalujen verkkokauppaan!

Ylös