Etusivu

VIIKON SUPERTARJOUKSET - KATSO KAIKKI

UUTUUDET - KATSO KAIKKI

BLOGI

27.7.2021 - Sisusta väreillä X 4
Ihanien värien innoittamana kokosimme neljä inspiroivaa ja värikylläistä kollaasia, joihin on koottu lukuisa määrä valikoimamme tulevia uutuuksia sekä vanhoja suosikkeja. Lue lisää blogistamme.
21.7.2021 - Campervan Project: Sisustajan kesäkoti renkaiden päällä
Unelma omasta matkailupakusta oli ollut jo pitkään Karoliinan ja hänen miehensä Sebastian Keskikallion mielessä, mutta todellinen sysäys unelmasta tekoihin tapahtui nopeasti ja yllättäen. Lue blogistamme tarina matkailupakun toteutuksesta.
5.7.2021 - Rentoudu lomalla -top 4 löhöpaikat
Kesälomakausi käy kuumimmillaan ja lomalla on tärkeää muistaa rentoutua ja ladata akkuja. Aurinkoisista keleistä on syytä ottaa kaikki ilo irti ja tankata keltaisesta pallosta saatavaa D-vitamiinia. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesälomapäivistä, kuin löhötä mukavassa paikassa? Lue esittelymme 4 erilaisesta löhöpaikasta blogistamme.
 
 

AINA EDULLISET - KATSO KAIKKI

Ajankohtaisia ideoita ja vinkkejä sisustamiseen
Sisustusinspiraatiota huoneittain
Luotettava suomalainen perheyritys

OUTLET - KATSO KAIKKI

Tilaa huonekalut netistä!

Tutustu verkkokauppamme laajaan huonekalumallistoon mukavasti omalla kotisohvallasi ja tilaa laadukkaat, trendikkäät ja edulliset huonekalut netistä kätevästi kotiinkuljetuksella! Monipuolisesta verkkokaupan valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen viihtyisän ja toimivan kotisi sisustamiseen ja kalustamiseen. Vekeltä löydät tyylikkäät desing huonekalut, jotka sopivat skandinaavisen sisustuksen luomiseen, sekä runsaasti sisustusideoita ja vinkkejä omanlaisen sisustustyylin luomiseen. Käy huonekaluostoksilla ja uudista kodin sisustusta juuri silloin kun Sinulle parhaiten sopii; Veke.fi:n huonekaluliike palvelee verkossa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Huonekalujen verkkokaupan lisäksi Veken huonekaluliikkeet palvelevat sinua kolmella eri paikkakunnalla; Oulussa, Vantaalla ja Rovaniemellä. Tervetuloa ostoksille luotettavaan kotimaiseen huonekalujen verkkokauppaan!

Ylös