Skip to content
Kevään sisustusmarkkinat - Tyylikkäitä tuotteita sisä- & ulkotiloihin edullisesti. Katso tarjoukset!
Varastotuotteiden toimitusaika 2-4 arkipäivää
Luotettava kotimainen yritys
Jopa 36kk maksuaikaa

Maksuaikaa ja etuja Ecster-kortilla

Unelmoi. Osta. Maksa osissa.

Asioidessasi myymälöissämme voit maksaa ostoksesi joustavasti sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset maksuaikatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiin sinulle sopivin kuukausierin Ecster-kortilla. Ecster-korttia voit hakea ostosten yhteydessä myymälässä. Mukaasi tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortin tai passin.

Hyödynnä parhaat edut

Ecster-kortti on monipuolinen ja joustava Mastercard-luottokortti, jolla helpotat arkeasi ja mahdollistat unelmiasi. Se toimii maksuvälineenä sekä Suomessa että ulkomailla.

HUOM! Jos olet Aktiiviraha-kortin haltija voit myös hyödyntää edulliset maksuaikatarjoukset. Saat uuden Ecster-kortin automaattisesti, kun Aktiiviraha-korttisi voimassaoloaika päättyy.

Ecster-kortissa ei ole vuosimaksua, avausmaksua eikä laskutuslisää. Kortissa on kuukausimaksu, joka määräytyy valitun luottorajan mukaan. 1000 € luottorajassa kuukausimaksu on ainoastaan 3,04 €. Kuukausimaksu on enimmillään 12,50 € ja luottoraja maksimissaan 20.000 €.

Ecster

Lue lisää Ecsterin sivuilta tästä

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 26,06 % ja maksettava kokonaismäärä 1696,68 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 17,03 % (11/2022).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 141,39 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Ecster