Skip to content

Sisusta väreillä X 4

10.3.2023

Tykkäätkö sisustaa väreillä? Ihanien värien innoittamana kokosimme neljä inspiroivaa ja värikylläistä kollaasia, joihin on koottu lukuisa määrä valikoimamme  uutuuksia sekä vanhoja suosikkeja. Leikittele rohkeasti eri sävyillä ja saat aikaan todella mielenkiintoisia, eläviä ja persoonallisia kokonaisuuksia. Yhdistä murrettuja ja kirkkaita sävyjä, jolloin kokonaisuus on entistä kerroksellisempi.

Mikä näistä neljästä on sinun suosikkisi: punainen, keltainen, sininen vai vihreä?


Punaiset sävyt

Punainen on energian ja elinvoiman väri. Se tuo sisustukseen lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Punaisen eri sävyt liitetään onnelisuuteen, iloon ja rakkauden voimaan. Rakenna sisustus yhdistelemällä punaisen eri sävyjä ja tuo punaisia väripilkkuja muuten neutraalimpaan sisustukseen. Punasävyinen matto on helppo tapa tuoda punaista väriä sisustukseen. Lisää pikkuhiljaa punaista erilaisilla tekstiileillä ja sisustustuotteilla.


Keltaiset sävyt

Keltainen väri lisää onnellisuuden tunnetta. Se on valon väri, joka liitetään iloon, lämpöön ja aurinkoon. Keltainen väri sisustuksessa piristää ja tuo auringon sisätiloihin pimeinäkin vuodenaikoina. Keltainen väri sopii sinulle, joka saat kirkkaista väreistä energiaa. Esimerkiksi keltainen sohva tai valaisin on upea katseenvangitsija olohuoneessa.


Siniset sävyt

Sininen on rauhoittava väri, joten se sopii mainiosti esimerkiksi makuuhuoneeseen, johon halutaan seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Sininen on myös siisteyden ja järjestyksen väri. Valitse sininen väri sisustukseen, kun haluat tilan jossa aistit lepäävät ja mieli rauhoittuu.


Vihreät sävyt

Vihreä väri auttaa helpottamaan stressiä ja lisää keskittymiskykyä. Se on eniten käytetty väri sisustuksessa ja  tehostaa myös hyvin muita värisävyjä.  Vihreä on harmonian ja tasapainon väri. Vihreää väriä on helppo lisätä sisustukseen myös erilaisilla viherkasveilla.

Lue myös: Veke x Maru Hautala – Värikkään olohuoneen sisustus


Sisustusterveisin, Tanja


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel