Ladataan sisältöä

Eden 6 jenkkisänky

Loppu varastosta
SKU
conf-ED6JEWEB
Toimitus alkaen 24,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 24,95 € (norm. 49,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 49,95 € (norm. 99,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Eden 6 jenkkisänky

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti

LAADUKAS KOTIMAINEN 5-VYYÖHYKE PUSSIJOUSITTEINEN JENKKISÄNKYPAKETTI

Laadukkalla Pocket Premium 5-vyöhyke pussijousella jenkkisänkypaketti. Eden 6 -malleissa joustimet on koteloitu vaahtomuovilla, mikä parantaa patjan tukevuutta entisestään ja antaa tuotteelle viimeistellyn ulkonäön. Vyöhykkeet tukevat kehon keskiosaa ja joustavat hartialinjasta ergonomisesti oikein. Patjan jämäkämpi keskiosa pidentää myös patjan käyttöikää. Eden 6 jenkkisänkypakettiin kuuluu jenkkisänky, tammi jalat sekä petauspatja. Tässä sängyssä petauspatja vaihtoehtoina useita laadukkaita vaihtoehtoja. Jäykkyys vaihtoehtoja tähän jenkkisänkyyn on M ja L. Suosittelemme tätä jenkkisänkyä M-jäykkyydellä 60-80 kg nukkujalle. L-jäykkyyttä suosittelemme n. 75-100 kg nukkujalle. Petauspatjan valinnalla voit vaikuttaa sängyn jäykkyyteen ja pintapehmeyteen. Eden 6 jenkkisänky on erittäin laadukas kotimainen sänky, sängyssä patjan jousitukset on pakattu kummallekin nukkujalle omaan kasettiin joka mahdollistaa jousiston kääntämisen ja vaimentaa toisen nukkujan pyörimisen häirintää.

Jenkkisängyn tarkemmat tiedot:

 • Jousitus:  Patjan jousitus on UUTUUS jousella, Pocket Premium 5-vyöhyke jousitus. Jousia 250 kpl/m2 ja premium jousi on tavallista pussijousta korkiampi jousi joka tekee sängystä paremin muotoutuvan. Jousen lankavahvuus: M jäykkyydessä 1,8/1,7 mm. L jäykkyydessä 2,0/1,8 mm. Pussijousituksessa jokainen jousi pakattu omaan kangaspussiin. Tämän ansiosta jokainen jousi pystyy joustamaan itsenäisesti tarpeen mukaan. Sängyn alajousitus on tukevalla bonnel jousituksella.
 • Verhoilu: Jenkkisänky verhoiltu harmaalla laminoidulla huonekalukankaalla. Sängyn makuupinta verhoiltu joustokankaalla, tämä takaa sen että verhoilu joustaa nukkujan ja jousiston välissä. Laminoitu huonekalukangas tekee sängystä todella ryhdikkään näköisen.
 • Jalat: Jenkkisängyn mukaan kuuluu värjätty tammijalka.

Petauspatja vaihtoehdot:

 • Eden comfort : Tällä petauspatjalla edullisin hinta! Hyvin muotoutuva Comfort Stylex -erikoisvaahtomuovi 50 mm profiloinnilla. Tämä petauspatja on mielyttävän pehmyt ja kimmoisa petauspatja. Petauspatjan päällinen on laadukasta joustokangasta, irroitettavissa ja pestävissä 60° vesipesussa. 
 • Eden Premium : Premium on tiivissoluinen Stylex 70 mm profiloitu -erikoisvaahtomuovi. Tämä petauspatja on tukeva, kimmoisa ja pitkäikäinen petauspatja. Petauspatjan päällinen on laadukasta joustokangasta, irroitettavissa ja pestävissä 60° vesipesussa.
 • Eden Exclusive : Exclusive Visco -materiaali on erinomaisesti lämmön ja paineen vaikutuksesta muotoutuva tukeva petauspatja. Exclusive Visco muotoutuu erinomaisesti kehon lämmön mukaan. Petauspatjan päällinen on laadukasta joustokangasta, irroitettavissa ja pestävissä 60° vesipesussa.

Jenkkisängyn jäykkyys:

 • Eden 6 jenkkisängyn jäykkyysaste vaihtoehtoina M ja L.  M-jäykkyys on normaali ja nukkujan suositeltu paino 60-80 kg. L-jäykkyys on tukeva ja nukkujan suositeltu paino n. 75-100 kg.

Takuu:

 • Jousistolla ja rungolla 10-vuoden katkeamattomuus takuu. Takuu ei koske juosiston normaalia kulumista.

Toimitus:

 • Toimitetaan muoviin ja pahviin pakattuna.
Tekniset Tiedot:
Jousitus
5-vyöhyke pussijousitus
Valmistusmaa
Suomi, avainlippu
Mitat:
Jalan korkeus
14 cm
saatat tykätä myös
Ylös