Ladataan sisältöä

Eden 6 joustinpatja

Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupan varastosta.
SKU
conf-ED6JPWEB
Toimitus alkaen 29 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29 €
  • Posti Rahti, kuljetus asunnon ovelle: 69,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Eden 6 joustinpatja

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla

LAADUKAS KOTIMAINEN 5-VYYÖHYKE PUSSIJOUSITTEINEN JOUSTINPATJA

Laadukkalla Pocket Premium 5-vyöhyke pussijousella patja. Eden 6 -malleissa joustimet on koteloitu vaahtomuovilla, mikä parantaa patjan tukevuutta entisestään ja antaa tuotteelle viimeistellyn ulkonäön. Vyöhykkeet tukevat kehon keskiosaa ja joustavat hartialinjasta ergonomisesti oikein. Patjan jämäkämpi keskiosa pidentää myös patjan käyttöikää.  Petauspatja vaihtoehtoina useita laadukkaita vaihtoehtoja. Jäykkyys vaihtoehtoja tähän patjaan on M ja L. Suosittelemme tätä patjaa M-jäykkyydellä 60-80 kg nukkujalle. L-jäykkyyttä suosittelemme n. 80-110 kg nukkujalle. Petauspatjan valinnalla voit vaikuttaa patjan jäykkyyteen ja pintapehmeyteen. Eden 6 patja on erittäin laadukas kotimainen käännettävä patja.

Patjan tarkemmat tiedot:

  • Jousitus:  Patjan jousitus on UUTUUS jousella, Pocket Premium 5-vyöhyke jousitus. Jousia 250 kpl/m2 ja premium jousi on tavallista pussijousta korkiampi jousi joka tekee sängystä paremin muotoutuvan. Jousen lankavahvuus: M jäykkyydessä 1,8/1,7 mm. L jäykkyydessä 2,0/1,8 mm. Pussijousituksessa jokainen jousi pakattu omaan kangaspussiin. Tämän ansiosta jokainen jousi pystyy joustamaan itsenäisesti tarpeen mukaan.
  • Verhoilu: Patja verhoiltu harmaalla laminoidulla huonekalukankaalla. Patjan makuupinta verhoiltu joustokankaalla, tämä takaa sen että verhoilu joustaa nukkujan ja jousiston välissä. Laminoitu huonekalukangas tekee patjasta todella ryhdikkään näköisen.

Patjan jäykkyys:

  • Eden 6 patjan jäykkyysaste vaihtoehtoina M ja L.  M-jäykkyys on normaali ja nukkujan suositeltu paino 60-80 kg. L-jäykkyys on tukeva ja nukkujan suositeltu paino n. 80-110 kg.

Takuu:

  • Jousistolla 10-vuoden katkeamattomuus takuu. Takuu ei koske juosiston normaalia kulumista.

Toimitus:

  • Toimitetaan muoviin ja pahviin pakattuna.

HUOM! PETAUSPATJA MYYDÄÄN ERIKSEEN!

Tekniset Tiedot:
Jousitus
5-vyöhyke pussijousitus
Valmistusmaa
Suomi, avainlippu
saatat tykätä myös
Ylös