Ladataan sisältöä

Eden 6 moottorisänky 180

Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupan varastosta.
SKU
conf-ED6MS180WEB
Toimitus alkaen 49,90 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 49,90 €
 • Posti Rahti, kuljetus asunnon ovelle: 99,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Eden 6 moottorisänky 180

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla

LAADUKAS KOTIMAINEN 5-VYYÖHYKE PUSSIJOUSITTEINEN MOOTTORISÄNKYPAKETTI KAHDELLE

Laadukkalla Pocket Premium 5-vyöhyke pussijousella moottorisänkypaketti. Eden 6 -malleissa jousitus on koteloitu vaahtomuovilla, mikä parantaa patjan tukevuutta entisestään ja antaa tuotteelle viimeistellyn ulkonäön. Vyöhykkeet tukevat kehon keskiosaa ja joustavat hartialinjasta ergonomisesti oikein. Patjan jämäkämpi keskiosa pidentää myös patjan käyttöikää. Eden 6 moottorisänkypakettiin kuuluu 2kpl 90cm leveää moottorisänkyä, Royal valkolakattu tammijalat sekä petauspatjat. Tässä moottorisänkypaketissa petauspatja vaihtoehtoina on useita laadukkaita vaihtoehtoja. Jäykkyys vaihtoehtoja tähän moottorisänkyynsänkyyn on M ja L. Suosittelemme tätä moottorisänkyä M-jäykkyydellä 60-80 kg nukkujalle. L-jäykkyyttä suosittelemme n. 75-100 kg nukkujalle. Petauspatjan valinnalla voit vaikuttaa sängyn jäykkyyteen ja pintapehmeyteen. Eden 6 moottorisänky on erittäin laadukas kotimainen sänky!

Moottorisängyn tarkemmat tiedot:

 • Jousitus:  Patjan jousitus on UUTUUS jousella, Pocket Premium 5-vyöhyke jousitus. Jousia 250 kpl/m2 ja premium jousi on tavallista pussijousta korkiampi jousi joka tekee sängystä paremin muotoutuvan. Jousen lankavahvuus: M jäykkyydessä 1,8/1,7 mm. L jäykkyydessä 2,0/1,8 mm. Pussijousituksessa jokainen jousi pakattu omaan kangaspussiin. Tämän ansiosta jokainen jousi pystyy joustamaan itsenäisesti tarpeen mukaan. 
 • Verhoilu: Moottorisänky verhoiltu harmaalla laminoidulla huonekalukankaalla. Sängyn makuupinta verhoiltu joustokankaalla, tämä takaa sen että verhoilu joustaa nukkujan ja jousiston välissä. Laminoitu huonekalukangas tekee sängystä todella ryhdikkään näköisen.
 • Jalat: Jenkkisängyn mukaan kuuluu värjätty tammijalka.
 • Moottorit: Erittäin vahvat ja hiljaiset moottorit. Moottoreilla 2v. takuu!

Petauspatja vaihtoehdot:

 • Eden comfort : Tällä petauspatjalla edullisin hinta! Hyvin muotoutuva Comfort Stylex -erikoisvaahtomuovi 50 mm profiloinnilla. Tämä petauspatja on mielyttävän pehmyt ja kimmoisa petauspatja. Petauspatjan päällinen on laadukasta joustokangasta, irroitettavissa ja pestävissä 60° vesipesussa. 
 • Eden Premium : Premium on tiivissoluinen Stylex 70 mm profiloitu -erikoisvaahtomuovi. Tämä petauspatja on tukeva, kimmoisa ja pitkäikäinen petauspatja. Petauspatjan päällinen on laadukasta joustokangasta, irroitettavissa ja pestävissä 60° vesipesussa.
 • Eden Exclusive : Exclusive Visco -materiaali on erinomaisesti lämmön ja paineen vaikutuksesta muotoutuva tukeva petauspatja. Exclusive Visco muotoutuu erinomaisesti kehon lämmön mukaan. Petauspatjan päällinen on laadukasta joustokangasta, irroitettavissa ja pestävissä 60° vesipesussa.

Moottorisängyn jäykkyys:

 • Eden 6 moottorisängyn jäykkyysaste vaihtoehtoina M ja L.  M-jäykkyys on normaali ja nukkujan suositeltu paino 60-80 kg. L-jäykkyys on tukeva ja nukkujan suositeltu paino n. 75-100 kg. Voit valita myös toisen sängyn M-jäykkyydellä ja toisen puolen L-jäykkyydellä.

Takuu:

 • Jousistolla ja rungolla 10-vuoden katkeamattomuus takuu. Takuu ei koske juosiston normaalia kulumista.

Toimitus:

 • Toimitetaan muoviin ja pahviin pakattuna.
Tekniset Tiedot:
Valmistusmaa
Suomi, avainlippu
saatat tykätä myös
Ylös