Ladataan sisältöä

Finlayson Letti pussilakanasetti 150x210 + 50x60 cm

Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupan varastosta.
Toimitus alkaen 7,95 €
  • Postipaketti, nouto lähimmästä Postista: 7,95 €
  • Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle: 19,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Finlayson Letti pussilakanasetti 150x210 + 50x60 cm

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla

Upean Finlayson Letti pussilakanasetin kuosi on 70-luvun muotokieltä parhaimmillaan. Se on valmistettu 100% luomupuuvillasta ja on GOTS-sertifioitu.

SKU
conf-letti-pussilakanasetti

Näyttävä Letti pussilakanasetti 150x210 + 50x60 cm

Päivitä patauksesi näyttävällä Letti pussilakanasetillä, joka henkii ajankohtaista retrotunnelmaa, uudelleen väritettyinä tähän päivään. Suunnittelija Eine Lepistön Letti-kuosi on 70-luvun muotokieltä parhaimmillaan, jossa isot kaaret ja selkeät väripinnat luovat herkullisen kokonaisuuden.

Letti pussilakanasetti on valmistettu korkealaatuisesta puuvillapalttinasta. Sen lankaluku eli kankaantiheys (TC) on 152 TC, mikä kertoo kankaan tiiviydestä. Puuvillapalttina on helppohoitoinen materiaali, joka tuntuu iholla miellyttävältä ja kestää hyvin kulutusta sekä korkeatkin pesulämpötilat. Pussilakanan yläosan käsiaukot helpottavat pussilakanan pukemista peiton päälle.

Letti pussilakanasetti on valmistettu 100% luomupuuvillasta ja se on GOTS-sertifioitu. Sen viljelyssä hyödynnetään tehokkaammin sadevettä ja viljelyssä käytetyt lannoitteet ja torjunta-aineet ovat luonnonmukaisia. Lisäksi tuotteella on OEKO-TEX -sertifikaatti. Nämä yhdessä takaavat myös sen, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja sopii siten herkällekin iholle.

HUOMIOITHAN, että pussilakana on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

 

Tekniset Tiedot:
Materiaali
Luomupuuvilla
Materiaalin lisätiedot
100% luomupuuvillaa
Brändi
Finlayson
Valmistusmaa
Turkki
Käyttötarkoitus
Sisäkäyttöön, Makuuhuone
Sertifikaatit
Allergiatunnus, ÖKÖ-TEX, GOTS, Design from Finland
Takuu
5 vuotta
Hoito-ohje
Pesu 60 asteessa
Hoito-ohje kuvaus
Pese samansävyisten kanssa, nurinpäin käännettynä. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa. Kutistuu max 6 %. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöönottoa.
Mitat:
Tyynyliinan koko
50x60 cm
Ylös