Lataa

GRILLAUSKAUDEN AVAJAISET

Kesäkuu on nurkan takana, jonka myötä kesä ja grillauskausi alkaa virallisesti. Tiesitkö, että valikoimastamme löytyy myös grillejä grillaustarvikkeineen? Maukkaat grillihetket viimeistelee laadukkaan grillin lisäksi myös ulos soveltuva ruokailuryhmä sekä kesäkeittiö. Kutsu ystävät kylään, avaa grillikausi ja nauti yhdessä ulkona syömisestä koko kesä!

Kokkaile ulkona yhdessä perheen kanssa

Perheen ja ystävien kesken on mukavaa laittaa ruokaa pihalla, eikä lämpimiä päiviä tarvitse tuhlata sisällä keittiön puolella hikoillen. Ulkona kokkaus on ihanaa ja ulkona ruoka myös maistuu tunnetusti paremmalta! Kesäkeittiön ääressä ruokaa on helppo ja näppärä valmistaa ja samalla on mukava nauttia ulkona olosta. Kesäkeittiössä on helppo esivalmistella grillailujen tarjottavat. Salaatit ja muut kevyet kesälounaat valmistuvat myös näppärästi kesäkeittiön avulla.

Valikoimastamme löydät myös monipuolisen kattauksen grillejä perinteisistä hiiligrilleistä korkealuokkaisiin kaasugrilleihin. Grillaustarvikkeiden avulla ruoan laitosta tulee huoletonta!

Katetun pöydän ääressä

Saman pöydän ääreen on ihana kokoontua syömään ja vaihtamaan kuulumisia. Kaunis kattaus viimeistelee pöydän ja toivottaa vieraat juhlavasti tervetulleeksi. Kesällä pöytä on helppo koristella rennon huolettomasti luonnonkukilla tai muilla luonnon antimilla.

Onko ruokailijoita pääosin vain kaksi vai onko tarvetta suuremmalle ruokailuryhmälle?

Hillerstorp Fyrsnäs sarjan tuotteista voi koota näyttävän kokonaisuuden sohvan, ruokapöydän ja tuolien avulla! Sohvan istuinkorkeus on tavallista korkeampi, joka mahdollistaa sen ruokapöydän kanssa. Kaunis ja tilaa säästävä ratkaisu, samassa kokonaisuudessa voi oleskella ja ruokailla. Päivätorkut on myös näppärä ottaa suoraan ruokailun jälkeen. Sohva ja tuolit ovat polyrottinkia, ruokapöydän kansi on karkaistua kestolasia.

Hillerstorp Kurva sarjan tuotteissa on kepeä muotoilu. Runko on kestävää metallia, istuinosa mäntyä. Niitä on saatavilla pienestä parvekesetistä neljän hengen ryhmään. Tuotteita pystyy ostamaan myös erikseen.

Avaa grillikausi - Top 6 tuoteideaa

Mustang Nashville 4+1 kaasugrilli soveltuu hyvin perinteiseen grillailuun! Grillissä on valurautainen parila sekä ritilä. Sivuilla olevat tasot tuovat mukavasti tilaa grillaukseen. Grilli siirtyy hyvin neljän pyörän ansiosta, joten sitä on helppo liikutella. Hyvän grillausvälinesetin avulla grillaus on mukavaa ja huoletonta. Mustang grillausvälinesetissä on kolme erilaista välinettä; lasta leikkuureunalla ja pullonavaajalla, pihdit sekä haarukka. Bloomingvillen hiiligrilli on pienikokoinen ja näppärä ottaa mukaan piknikille ja muille retkille. Kahvojen avulla sitä on helppo kuljettaa ja siirtää.

Durafit-Seattle 6-hengen ruokailuryhmä on tyylikäs valinta ulkotiloihin ja kookkaan ryhmän ympräillä ruokailee suurempikin joukko! Laadukkaat, säänkestävät materiaalit ovat huoleton valinta. Viimeistele grillikesä Hillerstorpin Åminne kesäkeittiön avulla.

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös