Ladataan sisältöä

GRÖN vastakkain istuttava keinu

Loppu varastosta
SKU
conf-GRÖN2PUOL/WEB
Toimitus alkaen 59,90 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 59,90 €
  • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 129,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

GRÖN vastakkain istuttava keinu

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti

Grön vastakkain istuttava keinu on oikea valinta laatua arvostavalle. Kuvan huopakatto myydään erikseen!

Laadukas Grön vastakkain istuttava keinu

Tämä keinu naulataan käsin, kotimaisella kuparinaulalla. Kupari ei ruostu tai syövy käytössä, eikä siitä irtoa likaa. Käytämme aina koristekantaista kampanaulaa, jonka pito-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Jokaiselle naulalle esiporataan reikä, jolloin estetään puun halkeaminen heti naulatessa sekä myöhemmin puun eläessä.

Riipukkeet vahvistetaan erityisillä aisanpääraudoilla. Näin estetään riipukkeen halkeaminen, joka taas voi johtua puun luontaisesta halkeamisesta tai keinun ylikuormittamisesta. Keinu on täten turvallinen käytössä ja sen lisäksi pitkäikäinen. Keinussa käytetään pitkiä akselirautoja, jotka osaltaan lisäävät myös tukevuutta. Kaikki akseleilla liikkuvat osat on varustettu nylon holkeilla. Ne eivät juuri kulu ja yhdessä vaseliinin kanssa ehkäisevät kitinöitä. Tilantarve kokonaisuudessaan keinulla on koottuna 190 cm x 310 cm. Katto-osan koko 180 cm x 270 cm. Keinun paino ilman kattoa 150 kg, joten keinu on todella tukeva. Kuvan katto myydään erikseen, katso: osta lisäksi -tuotteet. 

Painekyllästetyn puun pintakäsittelysuositukset:

  • Kyllästettyä puuta ei kuivata kyllästyksen jälkeen, ja siksi se voi olla märkää ostettaessa. Märkää puuta ei saa käsitellä, vaan pintakäsittelyä pitää lykätä useita kuukausia, kunnes puun kosteus on alle n. 20 %. Kuivumisaika riippuu käytetyn puun mitoista sekä sääoloista. 

    Ulkokalusteille soveltuu liuoteohenteinen Tikkurilan Valtti PuuöljyValtti Kaluste ja Terassiöljyt tai vesiohenteinen Valtti Puuöljy Akva. Imeytymättä jäänyt öljy pyyhitään pois, jottei puun pintaan muodostu kalvoa. Sävytetyllä tuotteella saadaan suoja myös auringonvaloa vastaan, joten pinta ei harmaannu. Huoltokäsittely voidaan tehdä 1-2 kertaa vuodessa, riippuen auringonvalon ja kosteusrasituksen määrästä. Pinnan tulee kuitenkin antaa kulua kuivan ja imevän näköiseksi, jotta vältetään päällekkäisten öljykäsittelyjen muodostava, hilseilevä kalvo. Haalistunut pinta pestään ennen öljykäsittelyä Tehopesulla käyttöohjeen mukaan. Likaantunutpinta voidaan pestä Huoltopesulla.

Tekniset Tiedot:
Istuinpehmeys
Jämäkkä
Istuinasento
Normaali
Runkomateriaali
Mänty
Tuotteen valmiusaste
Osina paketissa, vaatii kasaamista
Tuotteen paino
150 kg
Mitat:
Leveys
190 cm
Pituus
310 cm
Istuinleveys
125 cm
saatat tykätä myös
Ylös