Ladataan sisältöä
Hoitopöydät

Hoitopöydät

Hoitopöydät

Veken verkkokauppa tarjoaa käytännöllisiä hoitopöytiä klassisen valkoisen sävyissä. Valitse joko edullinen ja helposti siirreltävä hyllyin varusteltu malli, erittäin tukeva ja tyylikäs laatikollinen versio tai tilaa säästävä seinään kiinnitettävä malli. Tilaa hoitopöytä kätevästi netistä - vaikkapa suoraan kotiisi toimitettuna.

Hoitopöydät
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Hoitopöytä on kätevä hankinta esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen ja se on ehdoton hankinta silloin kun perheessä on vaippaikäisiä lapsia. Hoitopöytä tarjoaa tarpeellista laskutilaa, jossa hoituu helposti vauvan vaipan vaihto ja muut arkipuuhat, kun taas hoitopöydän hyllyille ja laatikoihin saa helposti talteen vauvan perustarvikkeet, kosmetiikan ja vaikkapa kylpytarvikkeet. Tukeva hoitopöytä laatikoilla tai hyllyillä on hyvä perushankinta kotiin silloin kun perhe kasvaa. Seinään kiinnitettävä hoitopöytä taittomekanismilla sopii myös pieniin tiloihin, eikä vie lattiatilaa pienessäkään kylpyhuoneessa. Vekeltä löydät hoitopöytiä järkevään hintaan. Tutustu valikoimaan ja tilaa hoitopöytä kotiinkuljetuksella aina kotiovelle asti.

Monikäyttöinen hoitopöytä helpottaa arkea vauvan kanssa


Hoitopöytä helpottaa arkea vauvan kanssa monin tavoin, sillä pienen lapsen kanssa puuhaa riittää. Tukevan hoitopöydän ääressä hoituvat mukavasti kaikki arkipäivän rutiinit vaipan vaihtoineen, pukemisineen ja pesuineen. Vekeltä löydät hoitopöytiä erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Hoitopöytä lipastolla ja irrotettavalla hoitotasolla ei jää tarpeettomaksi lapsen vaippaiän jälkeenkään, sillä hoitotason voi ottaa pois, ja näin pöytä muuntuu lipastoksi. Toisaalta esimerkiksi taittomekanismilla toimiva, seinään kiinnitettävä hoitopöytä on mainio valinta etenkin pienempiin kodin tiloihin, minne ei tavallista hoitopöytää saisi mahtumaan.

Hoitopöydissä on käytetty turvallisia ja kestäviä materiaaleja


Hoitopöytiemme materiaalina on käytetty mm. lujatekoista MDF-levyä ja pyökkiä. MDF-levy on kalusteiden materiaalina nykyään yhä suositumpi. MDF-levy on puolikovaa kuitulevyä, joka valmistetaan kuivausmenetelmällä kuumapuristamalla se havupuukuidusta ja sideaineista. MDF levy on kestävä ja samalla helppohoitoinen materiaali sekä vauvan hoitopöytiin kuin muihinkin kalusteisiin. Hoitopöytien maalatut pinnat on käsitelty vesipohjaisella maalilla, joten pöydät eivät sisällä vaarallisia, myrkyllisiä kemikaaleja. Hoitopöytämalliemme väreinä on käytetty rauhoittavan neutraalia valkoista.

Tutustu myös valikoimamme muihin pöytiin ja lipastoihin


Veken kattavasta verkkokaupasta löydät paitsi hoitopöytiä, myös muita pöytiä joka lähtöön. Etsitkö hoitopöydän lisäksi esimerkiksi perinteistä lipastoa, apupöytää, hyllykköä tai yöpöytää? Vilkaise laajaa ja korkealaatuista tuotevalikoimaamme, ja ylläty mitä kaikkea Vekeltä löytyy. Lipasto tai laatikosto on aina hyödyllinen hankinta, mutta varsinkin silloin kun perheeseen tulee uusi jäsen ja tavaran määrä kodissa kasvaa. Tutustu Veken verkkokaupan laadukkaisiin tuotteisiin sekä muista myös tuotesarjamme, joista löydät yhteen sopivia saman sarjan kalusteita. Pöytien materiaaleina on tuotteesta riippuen käytetty mm. MDF-kalustelevyä, tiikkiä, akaasiaa, kotimaista koivua ja mäntyä sekä esimerkiksi kierrätettyjä puumateriaaleja.

Laaja valikoima tarpeellisia tuotteita sujuvaan lapsiperhearkeen


Vekeltä löydät kaiken tarvittavan lapsiperheen arjen sujuvoittamiseksi. Huomaa esimerkiksi laaja valikoimamme lasten kalusteita, kuten valloittavia lasten sänkyjä sekä patjoja, joista löytyy mitoiltaan myös perheen pienimmille sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi löydät esimerkiksi hauskoja lasten tuoleja ja sohvia sekä kivoja lasten vuodevaatteita. Oma nojatuoli, uudet vuodevaatteet tai vaikkapa ihastuttava keinuhevonen ovat myös mainioita lahjaideoita lapselle vaikkapa jouluksi tai syntymäpäiväksi. Veke on luotettava suomalainen verkkokauppa, josta ostaminen on helppoa. Tuotteiden tilaaminen tapahtuu näppärästi verkossa ja valittavanasi on useita erilaisia maksutapoja. Kuljetamme kaikki verkkokauppamme tuotteet edullisella kotiinkuljetusmaksulla aina kotiovellesi asti, joten kerralla kannattaa tilata vaikka useampikin tuote. Kuljetusmaksua emme veloita kuin aina yhdestä tilaamastasi tuotteesta. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla tai kotiin toimitettavalla laskulla.

Ylös