Ladataan sisältöä

Syöttötuolit

Syöttötuolit

Verkkokaupastamme löydät konstailemattomat, tukevat ja helppohoitoiset syöttötuolit pienen ihmisen ruokailuhetkiin. Yhdessä nautittu päivällinen tai illallinen on perhettä yhdistävä sosiaalinen ja mukava tapahtuma keskellä kiireistä arkea. Pienikin lapsi oppii nauttimaan yhteisen hetken tunnelmasta, kun hänelle on olemassa oikean kokoinen ja -korkuinen istuin ruokapöydässä. Edulliset hintamme yhdistyvät korkeaan laatuun myös näissä lasten syöttötuoleissa. Valitse keittiöönne sopivin malli ja väri ja tilaa - toimitamme niin halutessasi ostoksesi vaikka kotiisi.

Katso kaikki lastenkalusteet täältä!

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
 1. Vesseli syöttötuoli
  Vesseli syöttötuoli
  119 €
  Varastossa

  leveys

  45  cm

  syvyys

  47  cm

  korkeus

  80  cm

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva

Syöttötuoli mahdollistaa lapsen osallistumisen yhteiseen ruokailuhetkeen


Syöttötuolin korkea istuin nostaa lapsen pöydän ääreen muiden ruokailijoiden tasolle, joten koko perhe voi istua yhdessä saman pöydän ääressä. Tämä on tärkeä tapa vahvistaa perheen yhteenkuuluvuutta, onhan ruokailu parhaimmillaan sosiaalinen tapahtuma. Yhdessä syöminen vahvistaa myös positiivista ja tervettä asennetta ruokaan ja syömiseen. Lisäksi vanhempien oma ruokailu on helpompaa, mikäli pöydässä istuva lapsi on istutettu vanhemman sylin sijasta syöttötuoliin ja tämä ei olekaan mikään ihan pikkuseikka, kuten varmasti jokaisen pienen lapsen vanhempi tietää.

Syöttötuolista voidaan siirtyä korotettuun lastentuoliin


Syöttötuolien lisäksi valikoimistamme löytyy lisäksi korotettuja lastentuoleja, joiden istuinosa on samalla korkeudella kuin syöttötuolissa. Tällaisella tuolilla istuen hieman syöttötuoli-ikäistä vanhempikin lapsi pääsee pöydän ääressä istuessaan muiden ruokailijoiden kanssa samalla tasolle. Tämä tekee syömisestä myös helpompaa ja vähemmän sotkuista touhua, kun puurolautanen ei enää sijaitse kaukana korkeuksissa vaan pienelle ruokailijallekin optimaalisella tasolla.

Syöttötuolin on oltava turvallinen


Kun ollaan tekemisissä pienten lasten kanssa, ovat turvallisuusseikat aivan ensisijaisen tärkeitä. Näin on syöttötulinkin kohdalla. Hyvä syöttötuoli ei saa kaatua tai keikkua vaikka lapsi siinä vähän kiemurtelisi tai riehuisikin. Lisäksi syöttötuolin reunojen on oltava niin korkeat, ettei lapsi pääse keikahtamaan tai kiipeämään siitä lattialle. Valikoimamme syöttötuolit ovat turvallisia, tukevaa tekoa ja kestävät kovassa käytössä, kuten hyvän syöttötuolin pitääkin.

Syöttötuoli pitää olla helppo puhdistaa


Turvallisuuden lisäksi syöttötuolin on oltava sellainen, joka on helppo pitää puhtaana. Se tulee taatusti saamaan päälleen aimo annoksen erinäisiä lapsen suosikki- ja vähemmän suosikkiruokia. Ruokatahrat kannattaa pyyhkiä syöttötuolista mahdollisimman pian ennen kuin lika on ehtinyt kuivua, näin puhdistaminen on helpompaa eikä tuolin maali tai lakkapinta pääse kulumaan irti raaputettavan lian mukana.

Valikoimissamme kaunis kotimainen klassikko


Moni istuttaa lapsensa mielellään samanlaiseen tuoliin, jossa on itsekin ensimmäisiä kiinteitä aterioitaan nauttinut. Kotimainen lasten korkea tuoli on klassikko, joka pitää pintansa eikä suotta. Sen muotoilu on kaunis, sen valmistusmateriaali massiivikoivu kestää hyvin käyttöä ja se on vuosikymmenien saatossa turvalliseksi todettu.

Voit maksaa myös osamaksulla


Meiltä tilatessasi voit halutessasi maksaa tuotteet myös osamaksulla. Tilauksen yhteydessä ostoksille voi ostaa myös näppärän ja edullisen kotiinkuljetuksen. Vilkaisehan siis ennen kassalle siirtymistä, löytyisikö vaikkapa lastenhuoneeseen jotain uutta piristystä, esimerkiksi pirteä lasten matto tai monikäyttöinen lastensohva.

Ylös