Ladataan sisältöä

Moduulisohvat

Moduulisohvat

Moduulisohva on monipuolinen kodin kaluste, sillä moduuleista saat kokoamalla ja yhdistelemällä juuri oikeankokoisen ja -muotoisen sohvakokonaisuuden. Moduulisohva sopiikin muuntautumiskykynsä ansiosta takuulla jokaiseen kotiin. Tutustu kattavan mallistomme moduulisohviin ja tilaa kätevästä verkkokaupastamme juuri sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaava sohva. Vekeltä ostaminen on turvallista, yksinkertaista ja nopeaa. Kotiinkuljetuspalvelumme toimittaa halutessasi sohvan suoraan kotiovellesi asti, mikä mahdollistaa suurenkin moduulisohvan vaivattoman hankinnan. Moduulisohvien lisäksi löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman esimerkiksi kolmen istuttavia sohvia, nojatuoleja, sohvapöytiä ynnä muuta persoonalliseen ja viihtyisään olohuoneeseesi. Tutustu ja tilaa!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Moduulisohvalla muuntelet sisustuksesta juuri sinun kotiisi sopivan


Mallistomme moduulisohvat sekä näyttävät hyviltä että sopivat monenlaiseen makuun. Korkealaatuinen kiinteä verhoilu takaa sen, että istuin- ja selkätyynyt pysyvät aina paikoillaan ryhdikkään näköisinä. Kangasverhoiltu moduulisohva hillityin harmaan tai valkoisen sävyin sopii monenlaisiin tiloihin ja sulautuu kauniisti muun sisustuksen väreihin. Nahkaverhoiltu sohva puolestaan näyttää ultramodernilta, raikkaalta ja trendikkäältä. Laadukkaan verhoilunsa ansiosta sohvien pinta on helppo pitää puhtaana. Istuintyynyissä on käytetty täytteenä huippulaadukasta kylmävaahtoa, jolle myönnetään 10 vuoden painumattomuustakuu. Moduulisohva siis todellakin kestää istumista ja makoilua vaikka vuosikausia!

Räätälöimme sinulle mieleisen moduulisohvan toiveittesi mukaan


Millainen olisi juuri sinun unelmiesi sohva? Osa moduulisohvamalleistamme on räätälöitävissä juuri sinulle! Verhoiluvaihtoehtoina löydät useita kangas- ja nahkavaihtoehtoja, joten värien ja kuosien puolesta löydät varmasti oman suosikkisi. Valittavissa on myös useita eri käsinoja- ja jalkavaihtoehtoja, joilla suunnittelet sohvasta juuri toiveittesi mukaisen. Lisäksi voit valita myös istuintyynyjen ominaisuuden, sillä istuintyynyihin on vaihtoehtoina joko jämäkkä "standard" tai pehmeä "soft" ja selkätyynyihin joko napakka foam tai muhkea "eco" silikonipallokuitu. Tutustu moduulisohviemme räätälöitäviin malleihin ja kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme, joka palvelee kaikkina arkipäivinä.

Kestävä puinen runko takaa sohvan pitkäikäisyyden


Moduulisohvaa on kodin hankinta, jossa takuulla viihdytään ja vietetään aikaa. Moduulisohvalle on kiva istahtaa vaikka koko perheen voimin katsomaan elokuvaa tai muuten vain viettämään aikaa. Hyvälaatuinen moduulisohva on parhaimmillaan jopa vuosikymmeniä kestävä sijoitus. Laadukkaasta massiivipuusta ja kotimaisesta koivuvanerista valmistetut sohvarunkomme kestävät käytössä vuodesta toiseen ja antavat sohvalle ryhdikkään ilmeen. Lisäksi moduulisohviemme rungoilla on 15 vuoden runkotakuu.

Moduulisohvan verhoilu säilyttää ulkonäkönsä pesuohjeita noudattamalla


Tutustumalla kunkin sohvan omiin hoito-ohjeisiin ja noudattamalla tekstiileille tai nahalle tarkoitettuja hoito- tai pesuohjeita moduulisohvasi säilyy hyvännäköisenä pitkään. Kangas- tai nahkamoduulisohvan voi normaalisti imuroida tekstiilisuulakkeella esim. viikoittaisessa siivouksessa. Tahrojen pyyhkimiseen voi käyttää esim. nihkeää liinaa ja mietoa pesunestettä. Kangasverhoillut moduulisohvat voidaan käsitellä hajuttomalla, vesipohjaisella verhoilusuojalla. Tekstiilisuojat ja muut hoitoaineet moduulisohvallesi kannattaa tilata kätevästi samalla tilauksella Veken kalusteesta. Vilkaise myös ihanat mattomme ja sohvapöytävalikoimamme - luo yhtenäinen harmoninen kokonaisuus!

Tilaa uusi moduulisohva vaivatta vaikka kotiovellesi


Uusi moduulisohva on helppo tilata Veken kalusteesta edullista kotiinkuljetuspalveluamme hyödyntäen. Toimitamme huonekaluja kaikkialle Suomeen. Näin säästyt turhalta päänvaivalta, etkä tarvitse esim. kuljettamiseen ja kantamiseen apuvoimia. Tilaa kerralla vaikka useampikin tuote, veloitamme silti aina vain yhden kuljetusmaksun! Kotiinkuljetuspalveluamme käyttämällä moduulisohva toimitetaan kotiovellesi jo 2-5 arkipäivässä. Voit tarkistaa mieleisesi moduulisohvamallin kohdalta vielä tarkemmat tekniset tiedot ja toimitusajat sekä tarvittaessa kysyä lisää asiakaspalvelustamme.

Ylös