Lataa

HURMAAVAT UUTUUDET KESÄKOTIIN

Oletko jo laittanut kodin kesäkuntoon? Valikoimaamme tulee viikottain hurmaavia uutuuksia, joiden avulla koti raikastuu ja saa ylleen kesäisen tyylin. Kesätyylin voi luoda helposti maanläheisillä sävyillä ja aidoilla luonnonmateriaaleilla. Kokonaisuus täydentyy kasvi- ja kukka-asetelmilla.

Daybed muuntautuu moneen! Sen voi sijoittaa olohuoneeseen ja siinä voi ottaa vaikka päivätorkut. Daybed soveltuu hyvin myös eteiseen tai näin kesäisin auringon ottoon. Sitä on helppo liikutella paikasta toiseen.  Bloomingville Vida daybed on valmistettu bambusta, istuinmateriaali on polyesteriä.

Fanni K sarjan tuotteille aitous, luonnonläheisyys ja tietynlainen kepeys ovat ominaisia piirteitä. Tuotteet ovat samaan aikaan trendikkäitä, mutta kuitenkin ajattomia ja moneen kotiin sopivia. Lempi- sarjan nojatuoli ja rahi on valmistettu metallista ja luonnonvärisestä rottingista. Rauha matto on juuttia ja se tuo sisustukseen juuri sopivasti rouheutta. Kudottu riipputuoli on kesän ehdoton lempparipaikka! Siihen on mukava istahtaa lukemaan päivän lehti tai vaan olla. Leppoisa joutenolo on nimittäin enemmän kuin sallittua näin kesällä!

Hurmaavat uutuudet - Tuotetärpit x 12

Poimi myös muita valikoimamme uutuuksia oman kotisi kesäsisustukseen!

Maton avulla on helppo vaihtaa tunnelmaa täysin toiseen. K/M Kilim Modern matto tuo skandinaaviseen sisustukseen ripauksen boho-tunnelmaa ja väriä! Mattoa on saatavilla kahdessa eri koossa. Fanni K pyöreä Rauha matto on juuttia.  Halkaisija 150 cm.

4Living hylly tarjoaa monta tasoa ja laatikon tavaroiden säilyttämiseen. Puun väri yhdistettynä valkoiseen antaa raikkaan, mutta luonnonläheisen ilmeen. Korkeat jalat tuovat ilmavuutta! Sijoita hylly esimerkiksi sängyn viereen yöpöydäksi tai eteiseen säilytystilaa tuomaan. Bord Gustav sarjapöydät ovat kepeät ja ne saa tarvittaessa myös sisäkkäin. Pöydät toimivat monipuolisesti tilassa kuin tilassa, jossa halutaan näppärästi tasotilaa pienten apupöytien muodossa. 4Living Pop seinänaulakossa on veikeä muotoilu ja puisia palloja, joihin on helppo sijoittaa niin takit, huivit kuin laukutkin.

Silkkinen oliivipuu on helppohoitoisuuden ystävälle! Silkkiset kasvit ovat omiaan ikkunattomissa tiloissa. joihin ei tule päivänvaloa. Ne tuovat kodikkuutta ja vehreyttä myös tämänkaltaisiin tiloihin. Oliivipuita on saatavilla kahdessa eri koossa; 72 cm ja 120 cm. Fanni K puuvillasta valmistettuun amppelinaruun sijoitat roikkuvat kasvit ja kesäkukat! Amppeli ei sisällä ruukkua. Kaverini Designs onnenapila juliste tuo vehreyttä kodin sisustukseen printin muodossa.

Tutustu myös muihin UUTUUKSIIMME >>

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös