Lataa

IHASTUTTAVA ANNO

Ihania uutisia!

Kuten olette varmaan jo huomanneet, ihastuttavat Annon tuotteet ovat saatavissa nyt meiltä. Anno on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi. Annon valikoima huokuu luonnonläheistä tunnelmaa niin materiaalien kuin sävyjenkin osalta. Villa, pellava ja puuvilla ovatkin valikoiman peruspilareita.

Valikoimassa on toinen toistaan ihanampia tuotteita, jotka saavat aikaan todellisen puuskan laittaa koti uuteen uskoon! Tuotteissa kohtaa samaan aikaan trendikkyys ja ajattomuus. Erilaiset tekstuurit ja pehmeät sävyt tuovat sisustukseen kerroksellisuutta. Laatu ja luonnonläheisyys ovat läsnä tuotteissa, joka näkyy ja tuntuu. Valikoima koostuu matoista, koristetyynyistä, vilteistä sekä vuodevaatteista. Joukkoon mahtuu myös sisustustuotteita, kuten maljakoita ja luonnonmateriaaleista valmistettuja, monikäyttöisiä koreja.

Tuotteiden harmoninen värmaailma ja ajattomuus takaa sen, että tuotteita on helppo yhdistää jokaiseen kotiin, tyylin ollessa millainen tahansa. Tämä tekee tuotteista todella monikäyttöisiä ja pitkäaikaisia. Toivottavasti hurmioidut kodikkaista tuotteista yhtä paljon kuin mekin!

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös