Ladataan sisältöä

Jensen Nova Max jenkkisänkypaketti 160-180

Tilaustuote
SKU
conf-jensen-nova-max-js-160-180-web
Toimitus alkaen 24,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 24,95 € (norm. 49,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 49,95 € (norm. 99,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Jensen Nova Max jenkkisänkypaketti 160-180

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti
3 656 €

Laadukas Jensen Nova Max jenkkisänkypaketti Jensen® Original -vyöhykejärjestelmällä. Saatavilla koot: 160x200 ja 180x200 cm. Väri antrasiitti.

x cm
Tilaustuote
Toimitus alkaen 24,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 24,95 € (norm. 49,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 49,95 € (norm. 99,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Tarkemmat saatavuustiedot
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Laadukas jenkkisänkypaketti hyviin yöuniin

Norjalaisen sänkyvalmistajan Jensenin laadukas jenkkisänkypaketti. Jensen Nova Max jenkkisängyssä on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä pehmeällä hartiavyöhykkeellä ja hyvällä ristiseläntuella, joka myötäilee vartaloa erinomaisesti. Alarungossa on pussijousitus ja patjassa on Feel 2.0 tiimalasijousisto. Voit valita patjasta käyttöösi pehmeämmän tai jämäkämmän puolen patjaa kääntämällä. Patjan makuupinta ja petauspatjan päällinen on verhoiltu joustokankaalla, joka välittää erinomaisesti jousiston antaman tuen. Väri antrasiitti.

JENKKISÄNGYN JÄYKKYYS:

 • Nova Max mallissa jäykkyys on aina medium. Double System -ominaisuuden vuoksi patjaa kääntämällä voit vaihtaa patjan jäykkyyttä pehmeämpään ja kovempaan puoleen.

JENKKISÄNGYN TARKEMMAT TIEDOT:

 • Jousitus: Jousituksena on Feel 2.0 tiimalasi pussijousitus, jousiston korkeus 12,5 cm. Nova Max jenkkisängyssä on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä. 
 • Alarunko: Alarungossa Jensen Support-pussijousitus. Jousituksen korkeus 12,5 cm.
 • Verhoilu: Verhoiltu tyylikkäällä huonekalukankaalla, väri antrasiitti. Makuupinta ja petauspatjan päällinen verhoiltu joustokankaalla. Petauspatjan päällinen irroitettavissa ja pestävissä.
 • Jalat: Jenkkisängyn mukaan kuuluu kartiot, tammi jalat. Korkeus 14 cm.

PETAUSPATJA VAIHTOEHDOT:

 • Softline1 petauspatja: Edullisin petauspatja vaihtoehto. Sisuksena 5 cm paksu Cellex XS -pehmuste. Cellex XS -pehmusteessa toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli tasainen. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 8 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Softline2 petauspatja: Sisuksena 6,5 cm paksu Cellex XO -pehmuste. Pehmusteessa on profiloitu puoli ja tasainen puoli. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Tempsmart petauspatja:  TempSmart™-sijauspatjassa on lämmönsäätelytoiminto, joka tasoittaa aktiivisesti lämpötilan muutoksia. Sisuksena Innergetic® lateksipehmuste. Pehmusteen toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli sileä. Pehmusteessa on pieniä ilmareikiä, joiden ansiosta petauspatja on myös hengittävä. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus on 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 40 °C:ssa.
TAKUU:
 • Tuotteella on 5 vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden takuu runko- ja jousimurtumien varalta.
Tekniset Tiedot:
Jousitus
Pussijousitus
Runkomateriaali
Puu/vaneri
Tuotteen valmiusaste
Toimitetaan jalat irrallaan
Brändi
Jensen
Mitat:
Jalan korkeus
18 cm
saatat tykätä myös
Ylös