Ladataan sisältöä

Jensen Nova Max runkopatjapaketti 80-90

Tilaustuote
SKU
conf-Jensen-Nova-Max-runkopatjapaketti-80-90-web
Toimitus alkaen 19,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 19,95 € (norm. 39,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 39,95 € (norm. 79,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Jensen Nova Max runkopatjapaketti 80-90

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti
1 654 €

Laadukas Jensen Nova Max runkopatjapaketti. Koot: 80x200 cm ja 90x200 cm. Väri antrasiitti.

x cm
Tilaustuote
Toimitus alkaen 19,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 19,95 € (norm. 39,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 39,95 € (norm. 79,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Tarkemmat saatavuustiedot
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Laadukas Jensen Nova Max runkopatjapaketti 80-90

Norjalaisen sänkyvalmistajan Jensenin laadukas runkopatjapaketti. Jensen Nova Max runkopatjapaketissa on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä pehmeällä hartiavyöhykkeellä ja hyvällä ristiseläntuella, joka myötäilee vartaloa erinomaisesti. Tässä runkopatjassa on lisäksi käännettävä patja, jossa on pehmeampi ja kovempi puoli, joten voit itse valita kovuusasteen. Kai­kissa Jensen Nova Max -patjoissa on myos pussijou­sisto kaikissa kerroksissa. Pussijousisto tekee vuoteesta tukevamman.

JÄYKKYYS:

 • Nova Max mallissa jäykkyys on aina medium. Double System -ominaisuuden vuoksi patjaa kääntämällä voit vaihtaa patjan jäykkyyttä pehmeämpään ja kovempaan puoleen.

TARKEMMAT TIEDOT:

 • Jousitus: Nova Max sängyissä on nykyaikainen tiimalasi Feel 2.0 pussijousitus Jensen® Original -vyöhykejärjestelmällä, joka on ergonominen ja erinomaisesti kehoa myötäilevä jousitus. Patjaa kääntämällä voit valita itsellesi mieluisan jämäkämmän tai pehmeämmän jäykkyyden kahdesta vaihtoehdosta.
 • Verhoilu: Runkopatjojen makuupinta on verhoiltu joustavalla kankaalla, joka välittää jousiston antaman tuen. Runkopatjojen runko on verhoiltu laadukkaalla ja helppohoitoisella huonekalukankaalla. Väri antrasiitti.
 • Jalat: Mukana kuvan tammi jalat, korkeus 23 cm.

PETAUSPATJA VAIHTOEHDOT:

 • Softline1 petauspatja: Edullisin petauspatja vaihtoehto. Sisuksena 5 cm paksu Cellex XS -pehmuste. Cellex XS -pehmusteessa toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli tasainen. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 8 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Softline2 petauspatja: Sisuksena 6,5 cm paksu Cellex XO -pehmuste. Pehmusteessa on profiloitu puoli ja tasainen puoli. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Tempsmart petauspatja: TempSmart™-sijauspatjassa on lämmönsäätelytoiminto, joka tasoittaa aktiivisesti lämpötilan muutoksia. Sisuksena Innergetic® lateksipehmuste. Pehmusteen toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli sileä. Pehmusteessa on pieniä ilmareikiä, joiden ansiosta petauspatja on myös hengittävä. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus on 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 40 °C:ssa.
TAKUU:
 • Tuotteella on 5 vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden takuu runko- ja jousimurtumien varalta.
Tekniset Tiedot:
Jousitus
Pussijousitus
Runkomateriaali
Puu/vaneri
Tuotteen valmiusaste
Toimitetaan jalat irrallaan
Brändi
Jensen
Mitat:
Jalan korkeus
18 cm
saatat tykätä myös
Ylös