Ladataan sisältöä

Jensen Opal Exact runkopatjapaketti 90

Tilaustuote
SKU
conf-Jensen-Opal-Exact-rpp90-web
Toimitus alkaen 49,90 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 49,90 €
 • Posti Rahti, kuljetus asunnon ovelle: 99,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Jensen Opal Exact runkopatjapaketti 90

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti
Tarjoushinta 2 022,40 €
-20%
Tavallinen hinta 2 528 €
-20%

Huippu laadukas Jensen Opal Exact runkopatjapaketti 90. Aloy® 2.0-jousitus, joka mukautuu nukkumisasennon mukaan ja antaa hyvän ristiseläntuen. Kaukosäätimellä säädettävä jäykkyys.

x cm
Tilaustuote
Toimitus alkaen 49,90 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 49,90 €
 • Posti Rahti, kuljetus asunnon ovelle: 99,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Tarkemmat saatavuustiedot
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Laadukas Jensen Opal Exact runkopatjapaketti 90

Norjalaisen sänkyvalmistajan Jensenin laadukas runkopatjapaketti. Jensen Opal Exact runkopatjapaketissa on Aloy® 2.0-jousitus, joka mukautuu nukkumisasentoon ja antaa hyvän ristiseläntuen. Aloy® 2.0 on Jensenin paras ja myötäilevin jousijärjestelmä. Vyöhykkeisiin jaetut jouset myötäilevät vartaloasi todella hyvin. Jousien tukevuuden mahdollistaa jousien rakenne, jousen sisällä on toinen jäykempi jousi, joka antaa vartalolle hyvän tuen. Patjaan on saatavilla 3 eri jäykkyyttä. Lisäksi kaukosäätimestä voi säätää jäykkyyttä, jäykkyyden säätö toimii sängyn pohjaa, ristiselän alueelta laskemalla tai nostamalla jolloin jousi kiristyy. Lisäksi sängyn päällä on piilovetoketju, jonka avaamalla pääset kääntämään patjan. Patjan toinen puoli on pehmeämpi ja toinen puoli jämäkämpi. Makuupinta on verhoiltu joustokankaalla, joka välittää jousiston antaman tuen.

JÄYKKYYS:

 • Valittavissa kolme jäykkyyttä, M, L, ja XL. Lisäksi kaukosäätimestä voi säätää jäykkyyttä, jäykkyyden säätö toimii sängyn pohjaa, ristiselän alueelta laskemalla tai nostamalla jolloin jousi kiristyy. Myös patjaa kääntämällä voit vaihtaa patjan jäykkyyttä pehmeämpään ja kovempaan puoleen.
 • M-jäykkyys on jämäkkä ja suositeltu nukkujan paino 45-75
 • L-jäykkyys on jämäkkä ja nukkujan suositeltu paino 60-95 kg. 
 • XL-jäykkyys on kova ja nukkujan suositeltu paino n. 70-120 kg.

TARKEMMAT TIEDOT:

 • Jousitus: Aloy® 2.0-jousitus, joka mukautuu nukkumisasentoon ja antaa hyvän ristiseläntuen. Aloy® 2.0 on Jensenin paras ja myötäilevin jousijärjestelmä. Vyöhykkeisiin jaetut jouset myötäilevät vartaloasi todella hyvin. Jousien tukevuuden mahdollistaa jousien rakenne, jousen sisällä on toinen jäykempi jousi, joka antaa vartalolle hyvän tuen. Lisäksi kaukosäätimestä voi säätää jäykkyyttä, jäykkyyden säätö toimii sängyn pohjaa, ristiselän alueelta laskemalla tai nostamalla jolloin jousi kiristyy. Myös patjaa kääntämällä voit lisäksi valita itsellesi mieluisan jämäkämmän tai pehmeämmän jäykkyyden.
 • Verhoilu: Runkopatjojen makuupinta on verhoiltu joustavalla kankaalla, joka välittää jousiston antaman tuen. Runkopatjojen runko on verhoiltu laadukkaalla ja helppohoitoisella huonekalukankaalla. Väri harmaa.
 • Jalat: Mukana kuvan valkovahatut tammijalat, korkeus 23 cm.

PETAUSPATJA VAIHTOEHDOT:

 • Softline1 petauspatja: Edullisin petauspatja vaihtoehto. Sisuksena 5 cm paksu Cellex XS -pehmuste. Cellex XS -pehmusteessa toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli tasainen. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 8 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Softline2 petauspatja: Sisuksena 6,5 cm paksu Cellex XO -pehmuste. Pehmusteessa on profiloitu puoli ja tasainen puoli. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Tempsmart petauspatja: TempSmart™-sijauspatjassa on lämmönsäätelytoiminto, joka tasoittaa aktiivisesti lämpötilan muutoksia. Sisuksena Innergetic® lateksipehmuste. Pehmusteen toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli sileä. Pehmusteessa on pieniä ilmareikiä, joiden ansiosta petauspatja on myös hengittävä. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus on 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 40 °C:ssa.
TAKUU:
 • Tuotteella on 5 vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden takuu runko- ja jousimurtumien varalta.
Tekniset Tiedot:
Tuotteen valmiusaste
Toimitetaan jalat irrallaan
Brändi
Jensen
Mitat:
Jalan korkeus
23 cm
saatat tykätä myös
Ylös