Ladataan sisältöä

Jensen Opal Jenkkisänkypaketti 160-180

Tilaustuote
SKU
conf-jensen-opal-jsp-160-200-web
Toimitus alkaen 24,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 24,95 € (norm. 49,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 49,95 € (norm. 99,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Jensen Opal Jenkkisänkypaketti 160-180

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti
4 878 €

Jensen Opal on luotettava ja laadukas jenkkisänky, joka tuo luxusta ja mukavuutta makuuhuoneeseen.

x cm
Tilaustuote
Toimitus alkaen 24,95 €
 • Posti Rahti, kuljetus pihalle (ulko-ovelle): 24,95 € (norm. 49,90 €)
 • Posti Rahti, kuljetus asuntoon sisälle (isot tuotteet): 49,95 € (norm. 99,90 €)
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Tarkemmat saatavuustiedot
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Näyttävä ja laadukas jenkkisänky

Perinteisen Norjalaisen sänkyvalmistajan Jensenin huippuluokan jenkkisänky. Opal jenkkisängyssä on aivan uudentyyppinen vyöhykkeisiin jaettu täysprogressiivinen 12,5 cm Aloy-jousitus, joka mukautuu nukkumisasentoon ja antaa ristiseläntuen ja pehmeämmän hartiavyöhykkeen. Joustinpatjaan on saatavilla 3 eri jäykkyyttä. Lisäksi jokainen patja on käännettävissä, joista toinen puoli antaa pehmeämmän ja toinen puoli jämäkämmän puolen. Makuupinta verhoiltu joustokankaalla, joka välittää joustiston antaman tuen. 

JÄYKKYYDET:

TARKEMMAT TIEDOT:

 • Jousitus: Jenkkisängyssä on tukeva kaksoisjousitus sekä vyöhykejärjestelmä pehmeällä hartiavyöhykkeellä ja ristiseläntuella. Joustinpatjassa on täysprogressiivinen 12,5 cm Aloy-jousisto. Aloy on aivan uudentyyppinen ja älykäs jousisto, joka mukautuu nukkumisasentoon ja painonjakaumaan. Saatavana kolme eri jäykkyyttä, valittuasi patjan jäykkyyden, saat vielä säädettyä tuntumaa valitsemalla käyttöön joko pehmeämmän tai jämäkämmän puolen.
 • Alarunko: 
 • Verhoilu: Makuupinta on verhoiltu joustavalla kankaalla, joka välittää jousiston antaman tuen. Jensen Opal Aqtive säätösänky on verhoiltu laadukkaalla ja helppohoitoisella huonekalukankaalla, väri harmaa.
 • Jalat: Jenkkisängyn mukaan kuuluu jalat, pyöreät mustat, 14 cm korkeat.

PETAUSPATJA VAIHTOEHDOT:

 • Softline1 petauspatja: Edullisin petauspatja vaihtoehto. Sisuksena 5 cm paksu Cellex XS -pehmuste. Cellex XS -pehmusteessa toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli tasainen. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 8 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Softline2 petauspatja: Sisuksena 6,5 cm paksu Cellex XO -pehmuste. Pehmusteessa on profiloitu puoli ja tasainen puoli. Pehmusteessa on hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60 °C:ssa. 
 • Tempsmart petauspatja:  Sisuksena Innergetic® lateksipehmuste. Pehmusteen toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli sileä. Pehmusteessa on pieniä ilmareikiä, joiden ansiosta petauspatja on myös hengittävä. Päällisessä on Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy hygieenisempänä. Petauspatjan kokonaispaksuus on 9 cm. Petauspatjan päällinen on verhoiltu pehmustetulla joustokankaalla. Päällinen irroitettavissa ja pestävissä 40 °C:ssa.

TAKUU:

 • Tuotteella on 5 vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden takuu runko- ja jousimurtumien varalta.
Tekniset Tiedot:
Jousitus
Aloy pussijousitus
Brändi
Jensen
saatat tykätä myös
Ylös