Ladataan sisältöä

Jensen Tempsmart petauspatja

Tilaustuote
SKU
conf-Jensen-Tempsmart-petauspatja-web
Toimitus alkaen 14,95 €
  • Posti Paketti, toimitus asuntoon sisälle: 14,95 € (norm. 29,90 €)
  • Posti Nouto lähimmästä postista: 15,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Jensen Tempsmart petauspatja

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa asti
799 €

TempSmart™ petauspatjassa on "lämpötilansäätö" ominaisuus, joka tasoittaa lämpötilanvaihteluja. Irroitettava ja pestävä päällinen, joka jaettavissa kahteen osaan helpottaakseen pesua.

x cm
Tilaustuote
Toimitus alkaen 14,95 €
  • Posti Paketti, toimitus asuntoon sisälle: 14,95 € (norm. 29,90 €)
  • Posti Nouto lähimmästä postista: 15,90 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Tarkemmat saatavuustiedot
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Jensen Tempsmart™ petauspatja - lämpötilaa säätelevä petauspatja

TempSmart™ petauspatjassa on "lämpötilansäätö" ominaisuus, joka tehokkaasti tasoittaa lämpötilanvaihtelut, jotka aiheuttavat levotonta unta. Innovatiivinen teknologia koostuu miljoonista mikrokapseleista, jotka jatkuvasti sopeutuvat ihon lämpötilaan imemällä, sitomalla ja vapauttamalla ylimääräistä lämpöä tarpeen mukaan. Tällä tavoin mikrokapselit luovat puskurointivyöhykkeen sekä liialliselle lämmölle/hikoilulle että liian kylmälle/väristyksille, ja pitävät sinut mukavassa lämpötilassa ylläpitäen hyvää unta. Petauspatja pysyy puhtaampana ja terveellisempänä, koska bakteerit ja pölypunkit viihtyvät huonosti lateksissa. Dacron Quallofil® Allerban®-kuidut estävät homesienten ja pölypunkkien kehittymisen. 

Sensity™ on patjanpäällinen, joka sisältää aktiivisia probioottisia bakteereita, jotta vuode pysyisi raikkaana, kuivana ja hygieenisempänä. Luonnossa esiintyy probioottisia bakteereita ja niitä käytetään ainutlaatuisessa patentoidussa Sensity™-teknologiassa todella virkistävän nukkumiskokemuksen mahdollistamiseksi. Kankaaseen on sisällytetty probioottista mikroflooraa mikrokapseloitujen itiöiden muodossa. Nämä mikroorganismit aktivoituvat hankauksesta, joka syntyy nukkujan vartalon ja patjan välillä. 

Petauspatjan sisuksena on luonnonmukainen ja hengittävä Innergetic®-lateksipehmuste, joka on toiselta puolelta profiloitu ja toiselta puolelta tasainen. Petauspatjaa kääntämällä voit valita pehmeämmän tai kovemman puolen. Lateksipehmuste on rei’itetty ja rei’ityksen ansiosta siinä on hyvä ilmanvaihto. Petauspatja on valmistettu joustavista materiaaleista, jotka myötäilevät vartaloa. Jonkin ajan käytön jälkeen voit huomata patjan muotoutuneen vartalosi mukaan. Nämä painaumat ovat täysin normaaleja ja suosittelemme, että petauspatjaa käännetään (alapuoli ylös ja jalkopää päätyyn) ja ravistellaan säännöllisesti.

Petauspatjan päällinen voidaan irroittaa ja jakaa kahteen osaan pesemistä varten. Päällinen voidaan pestä koneessa 40°C vesipesulla. Päällinen tulee venyttää kosteana ja ripustaa välittömästi kuivumaan välttääkseen vesiraitojen muodostumista. Pesun jälkeen päällinen menee kasaan jonkin verran, mutta muutaman päivän käytön jälkeen se palautuu alkuperäiseen kokoonsa. 


Tekniset Tiedot:
Brändi
Jensen
Mitat:
Petauspatjan paksuus
9 cm
saatat tykätä myös
Ylös