Lataa

JOULUINEN SISUSTUS X 3

Joulukuu on ihan nurkan takana ja on aika virittäytyä joulun tunnelmaan!  Joulukoti ja jouluinen sisustus voivat rakentua pienistä elementeistä, kuten uusista tekstiileistä, tunnelmavaloista, paperitähdistä ja lyhdyistä, jotka  piristävät vuoden pimeimpänä aikana. Tunnelmallisessa joulukodissa on ihana odottaa aattoa ja viettää yhteistä aikaa niin perheen kuin ystävienkin kesken. 

Ohessa kolme eri väriskaaloin koottua kollaasia. Valitse suosikkisi ja poimi ideoita joulusisustuksen luomiseen. 

JOULUSISUSTUS 1: PUNAISTA & VALKOISTA

Valkoinen joulukoti ripauksella punaista on rauhallinen, lämmin ja kutsuva. Pehmeät tekstiilit luovat kotoisan tunnelman, jotka suorastaan kutsuvat viihtymään ja rauhoittumaan kiireen keskellä. Pieni ripaus hopeaa tuo joulukotiin kaivattua säihkettä.

JOULUSISUSTUS 2: MUSTAA & VALKOISTA

Mustan ja valkoisen pettämätön värikombo toimii myös jouluna. Joulusisustuksen ei tarvitse olla ylenpalttisen runsas vaan saat luotua kivasti sisustukseen sopivaa tunnelmaa esimerkiksi kookkailla paperitähdillä ja pallovaloilla, jotka noudattelevat teeman värimaailmaa. Myös moderniin tyyliin sopiva kynttelikkö luo jouluista tunnelmaa.

JOULUSISUSTUS 3: VIHREÄÄ & HARMAATA METALLISÄVYIN MAUSTETTUNA

Trendikäs vihreän sävy on myös omiaan joulukotiin. Yhdistä vihreän kanssa harmaata ja kullan sävyä, niin saat juhlavan ja tunnelmallisen joulukodin. Koreaan joulupöytään sopii myös elegantit, sametilla verhoillut tuolit ja kultaiset aterimet viimeistelevät juhlavan kattauksen. Vinkki! Pieniä paristokäyttöisiä valoja voi käyttää mainiosti myös kattauksissa.

Valikoimastamme löytyy myös paljon muita jouluiseen sisustukseen sopivia tuotteita.

Jouluisin sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös