Lataa

JOULULAHJAVINKKEJÄ LAPSILLE

Pohditko, mitä lahjaksi perheen pienimmille? Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia tuotteita lastenhuoneeseen aina huonekaluista mattoihin ja leluihin. Kokosimmekin kattavan koosteen laadukkaita, mukavia ja käytännöllisiä lahjavinkkejä perheen pienimpien paketteihin! Näillä lahjoilla ilostutat saajaansa pitkään. Poimi siis vinkit talteen ja tilaa paketit helposti pukinkonttiin! Kun tilaat tuotteesi varastovalikoimastamme 16.12 mennessä, ne ehtivät jouluksi kotiin.

Valikoimamme kestosuosikki Liisa Pieni Kerrossänky on soma ja kompaktin kokoinen, männystä valmistettu sänky, jossa pienokaiset nukkuvat turvallisesti yönsä.  Tämä valloittava kerrossänky säästää lastenhuoneen lattiapinta-alaa leikeille!  Sänky sopii sekä koonsa että ulkomuodonsa ansiosta tilaan kuin tilaan.  

Sänkyyn tarvitaan tietenkin aina pussilakanasetit, jotka ovatkin kiva ja käytännöllinen lahjaidea kenelle tahansa. Raikkaan sävyinen ja  ihastuttava Finlayson Viuhka lasten pussilakana ja tyynyliina käy hyvin monen ikäiselle nukkujalle!

Trendikäs ja skandinaviseen tyyliin sopiva 4Living liikennematto  on ihanan pehmoinen pienten jalkojen alla,  ja siinä on myös mukava kurvailla pikkuautoilla! Matto onkin varmasti lasten mieleen, mutta tyylikkyydellään se miellyttää myös vanhempien silmää. 

Lastenhuoneessa tarvitaan tietenkin myös pöytäryhmä, jonka äärellä piirtää ja askarrella. Valikoimamme laadukas Napero lasten pöytäryhmä on vallan upea valinta tähän! Setissä on pyöreä pöytä sekä neljä lapsille käytännöllisen keveää, mutta tukevaa tuolia.

4Living Tiipii leikkiteltta on lahjana takuuvarma valinta. Tiipii on mitä mainioin maja, ja sinne on mukava kömpiä lukemaan, leikkimään tai miksei myös ottamaan torkut. Upean ulkomuodon ansiosta Tiipii leikkiteltta menee sekä lastenhuoneessa että oleskelutiloissa.

Kauniit Fanni K Droplets kangaskorit ovat käytännöllinen ja monikäyttöinen lahja. Koreissa voi säilyttää niin leluja, pehmoja, kirjoja kuin vaikkapa pesuun menossa olevia pyykkejäkin.  Korit sopivat  lastenhuoneeseen, mutta myös muihin kodin eri tiloihin. Niihin on näppärää kerätä  tavarat sekä purkaa niitä tarvitessa! 

Day ilmoitustaulu sekä Day Light Box somistavat lastenhuonetta, ja niihin on kiva kirjoitella erilaisia viestejä tai muistettavia juttuja mukana tulevilla irtokirjaimilla! Ne sopivat myös vaikkapa lasten syntymäpäiväjuhlien koristeiksi, jolloin voit kirjoittaa niihin sankarin nimen sekä juhlittavan iän.

Pyörillä varustetut 4Living Triangle puulaatikot sopivat kaikenlaiseen säilytykseen, joten ne ovat sekä kauniit että käytännölliset lahjat! Laatikoihin on kiva kerätä  vaikkapa lelut kasaan, ja pyörien ansiosta leikit voivat siirtyä näppärästi huoneesta toiseen!

Bloomingvillen Circus monivärisissä palikoissa  seikkailee veikeät eläinhahmot. Näitä on hauska koota yhdessä  ja etsiä samaan kuvaan kuuluvia palikoita!  Tämä lasten hyödyllinen  ja kehittävä lelu sopii mainiosti myös sisustukseen.

Hellyyttävät Bloomingvillen Karhu sekä Circus koristetyynyt sulostuttavat lastenhuoneen sisustusta ja niitä on ihana paijata! Karhua on saatavilla myös vaaleansinisellä kaulahuivilla.

Sisäkäyttöön tarkoitettu, nostalginen Done By Deer puinen keinu on erinomainen lahja pikkulapselle. Vankassa keinussa on hyvä selkänoja, joten hauskat keinuhetket sujuvat mukavasti ja turvallisesti! Keinu on myös  helppo kiinnittää katto- tai ovikehyksessä olevaan koukkuun.

Bloomingville Pupu vetolelu on myös loistava lahja pikkulapsen leikkihetkiin! Pupua on kiva kuljettaa mukana siinä olevasta vetonarusta.

Jouluisin sisustusterveisin, Jenni & Henna

saatat tykätä myös
Ylös