Skip to content

Keräsimme DIY-kilpailussamme yli tuhat Taimi -senkin tuunausideaa. Valitsimme ideoiden joukosta neljä finalistia, jotka saivat senkit tuunattavakseen. Asiakkaamme äänestivät parhaimmaksi tuunaajaksi Annukan ja hän voitti 300 € sisustuslahjakortin Vekelle. Onnea voittajalle sekä lämmin kiitos kaikille osallistuneille.

Inspiroidu nyt voittajan ja finalistien persoonallisista lopputuloksista sekä toteuta omasi.

Kuva senkistä

"Taimi-senkistä tuli hieno taso makkariin, kun maalasin pohjan ja kyljet salvian vihreällä maalilla ja jalat mustalla. Oviin valitsin tyylikkäät mustat vetimet."

- Annukka H.

Kuva senkistä

"Maalasin Taimi-senkin ovet tummalla petroolin vihreällä kalustemaalilla. Lisäsin oviin kultaiset vetimet. Jalat sekä senkin pinta jäi puunväriseksi. Käsittelin ne värittömällä Osmo color TopOililla. Tyyliltään senkki on Art Decoa."

- Katri J.

"Käsittelin Taimi-senkin kelonharmaaksi ja hyödynsin viimeistelyssä retkiltä löytyneitä poronsarvia."

- Selina J.

Kuva senkistä

"Taimi-senkki sai käsittelyssäni kanteen, pohjaan ja jalkoihin kirkkaan oranssin maalin. Senkin kannen oranssia väriä täydensin 70-luvun tyylisillä maalatuilla raidoilla. Pystypaneliset ovet ja senkin keskiosa saivat puolestaan öljyn pintaan."

- Eveliina L.

Tutustu Taimi -sarjan tuotteisiin

Tutustu puuvalmiisiin DIY-tuotteisiimme

Tilaa Veken uutiskirje ja saat -10 € seuraavasta yli 100 € ostoksesta!

Saat myös ajankohtaiset kampanjat ja erikoistarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tilaajana osallistut myös automaattisesti kaikkiin Veken arvontoihin.

Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel