Lataa

KESÄKEIDAS - PIHISTÄ JA PANOSTA

Kesää on onneksi vielä rutkasti jäljellä, ja onkin aikaa nauttia ulkona olosta! Onko ulkotilat jo kesäkunnossa vai olisiko niitä tarve täydentää jollakin? Oheiseen postaukseen on koottu kaksi saman tyylistä kokonaisuutta pihistä-panosta hinnoin. On budjettisi sitten kumpi tahansa, viihtyisyydestä ei tarvitse tinkiä! Kaunis ja viihtyisä kesäkeidas syntyy oleskeluryhmästä, ulkotiloihin soveltuvista matoista ja porottavalta auringolta suojaa antavasta aurinkovarjosta. Viimeistele kokonaisuus kukkalaatikkojen tai ruukkujen avulla!

PIHISTÄ - tuotteiden hinnat alkaen 23,20€

Pienemmälläkin budjetilla voi saada aikaan kauniin ja houkuttelevan kesäkeitaan. Kollaasiin on koottu edullisia tuotteita - osta joko yhdessä tai erikseen! Monet niistä on näppärä siirtää sisätiloihin syksyn tullen, kuten kukkalaatikot, riipputuoli sekä lepakkotuoli. Monikäyttöisyys on hyväksi pienelle budjetille. Kepeät huonekalut ovat trendikkäitä ja niitä on myös helppo siirrellä!

Envy Lola muovimatto | 4Living kaislamatto | Balcon aurinkovarjo | 4Living kukkalaatikot | 4Living Panama lepakkotuoli | Veke Home Long sohvaryhmä | Fanni K kudottu riipputuoli

Kokonaisuus yhteensä: 566,45€

Hinta sisältää molemmista matoista koot 120x180 cm.


PANOSTA - tuotteiden hinnat alkaen 88€

Panostamalla laadukkaisiin kalusteisiin, saat aikaan tyylikkään ja houkuttelevan kesäkeitaan, joka kestää aikaa. Kookkaan kulmasohvan syleilyyn mahtuu koko perhe ja rottinkisen riipputuolin voi sijoittaa sisätiloihin kesäkauden jälkeen. Myös kollaasin matot toimivat mainiosti myös sisällä!

Verkkokaupassamme on nyt käynnissä ale, jossa on huikea määrä tuotteita edullisin hinnoin!Tee löytöjä kesäkotiin, niin sisälle kuin ulos!

SISUSTAJAN ALE >>

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös