Lataa

KEVÄTKODIN SISUSTUSVIIKOT - TUOTETÄRPIT

Huhtikuun ja alkaneen kevään kunniaksi meillä käynnistyi Kevätkodin sisustusviikot. Kellojen siirron myötä kevät  alkoi virallisesti ja olemme saaneet nauttia hyvinkin aurinkoisista ilmoista.

Kevätkodin sisustusviikot tarjoilevat monipuolisen kattauksen huikeita tuotetarjouksia. Piristä kevätkodin sisustusta uusilla tuotteilla ja inspiroidu miljöökuvistamme, joissa on tämän hetken tarjoustuotteitamme.


Tuotetärpit  x 10

Kevätkotia voi maustaa esimerkiksi väreillä, puun sävyillä ja ripauksella mustaa tuoden kontrastia. K/M Tibet Afghan matossa on mausteinen kuviointi ja se soveltuu sekä sisälle että ulos. Narma Tuna sisalmatto on trendikäs ja maanläheinen vaihtoehto, josta on saatavilla lukuisia kokovaihtoehtoja väreissä pellava ja kulta.

4living Country kukkalaatikoissa on kaunis kombo metallia ja puuta. Trendikkäisiin kukkalaatikoihin sijoitat niin viherkasvit kuin kesäkukat.  Sama materiaalikombo toistuu 4Living ritiläkoreissa, joita on saatavana myös valkoisena. Day seinähylly on monipuolinen säilytyskaluste, jonka voit sijoittaa niin eteiseen, keittiöön kuin kylpyhuoneeseen. Saatavana kolmessa eri värissä.

Käytä pyöreitä muotoja pehmentämään sisustuskokonaisuuksia. 4Living pyöreä peili avartaa tilaa ja on samalla kaunis sisustuselementti. Ihastuttava Rowico Yumi sohvapöytä tuo lakatun tammen sävyisenä lämpöä sisustukseen. Saatavilla myös muita värivaihtoehtoja.

Moderni ja pelkistetty Trio Diallo lattiavalaisin sopii minimalistisesta tyylistä pitävälle. Saatavana valkoisen lisäksi mustana.

Kaikki ruokapöydän tuolit ovat myös -25% alennuksessa huhtikuun ajan. House Nordic Stockholm tuolissa on kaunis samettiverhoilu punaisen tai harmaan sävyssä. Lily rottinkituolissa on kaunis yhdistelmä klassista ja modernia tyyliä.

Katso kaikki Kevätkodin sisustusviikkojen kampanjatuotteet >>

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös