Ladataan sisältöä

LA-Z-BOY Harbor town mekanismituoli

Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupan varastosta.
Toimitus alkaen 39,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 39,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 79,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

LA-Z-BOY Harbor town mekanismituoli

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla

LA-Z-BOY® lepotuoli on todella laadukas mekanismituoli, jossa on lukuisia hyviä ominaisuuksia. Tuoli keinuu todella pehmeästi, menee makuuasentoon ja jalkarahia nostaessa, keinumekanismi lukittuu, jolloin tuolin istuinkulmaa voidaan säätää halutunlaiseksi. Kaikissa LA-Z-BOY® tuoleissa on 2 vuoden takuu. 

SKU
conf-HARBORTOWN_WEB

LA-Z-BOY® Harbor town on aito LA-Z-BOY® mekanismituoli

LA-Z-BOY® lepotuoli on todella laadukas mekanismituoli, jossa on lukuisia hyviä ominaisuuksia. Tuoli keinuu todella pehmeästi, menee makuuasentoon ja jalkarahia nostaessa, keinumekanismi lukittuu, jolloin tuolin istuinkulmaa voidaan säätää halutunlaiseksi. Jalkatuessa 3 eri asentoa ja lukittuu jokaiseen aseentoonsa. Tuolissa 18-portainen kaltevuuden säätö, istuin liukuu eteenpäin selkänojaa kallistettaessa. Selkänojan jäykkyyden hienosäätö siipimuttereista, jotka sijaitsevat tuolin alla. Selkänojan kallistuksen säätö myös jalkatuen ollessa alhaalla. Kaikissa LA-Z-BOY® tuoleissa on 2 vuoden takuu. Tuoli on todella mukava istua. Istuimessa ja selkänojassa käytetään muotoonsa leikattua polyuretaanivaahtoa. Tuoli toimitetaan selkänoja irrallaan.

Ensimmäinen La-Z-Boy tuoli valmistettiin vuonna 1927, paikka oli Monroe, Michigan, USA ja ensimmäinen verhoiltu tuoli valmistettiin 1929.

Tekniset Tiedot:
Verhoilumateriaali
Kangasverhoilu
Istuinpehmeys
Puolipehmeä
Istuinosan verhoilu
Kiinteä verhoilu
Istuinasento
Normaali
Tuotteen valmiusaste
Valmiiksi kasattu, mutta vaatii pieniä asennuksia
Mitat:
Leveys
70 cm
Syvyys
87 cm
Korkeus
102 cm
Istuinsyvyys
48 cm
Istuinkorkeus
49 cm
Ylös