Ladataan sisältöä

LA-Z-BOY Rowan mekanismituoli

Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupan varastosta.
Toimitus alkaen 39,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 39,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 79,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

LA-Z-BOY Rowan mekanismituoli

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla

LA-Z-BOY® Rowan tuolit ovat todella laadukkaita mekanismilepotuoleja. Tämä tuoli keinuu todella pehmeästi, liukuu selkänojaa kallistettaessa makuuasentoon 18-portaisella kaltevuuden säädöllä. Kaikissa LA-Z-BOY® tuoleissa on 2 vuoden takuu. 

SKU
conf-ROWAN_WEB

LA-Z-BOY® Rowan on aito ja alkuperäinen LA-Z-BOY® -tuoli

LA-Z-BOY® Rowan tuolit ovat todella laadukkaita mekanismilepotuoleja. Tämä tuoli keinuu todella pehmeästi, liukuu selkänojaa kallistettaessa makuuasentoon 18-portaisella kaltevuuden säädöllä. Selkänojan kallistuksen säätö myös jalkatuen ollessa alhaalla, samoin kuin jäykkyyden hienosäätö siipimuttereista, jotka sijaitsevat tuolin alla. 3-portaisen jalkarahin nostaessa ylös, keinumekanismi lukittuu, jolloin voit säätää tuolin istuinkulmaa halutuksi. Jalkatuki lukkiutuu jokaiseen asentoonsa. Kaikissa LA-Z-BOY® tuoleissa on 2 vuoden takuu. Tuoli on todella mukava istua. Istuimessa ja selkänojassa käytetään muotoonsa leikattua polyuretaanivaahtoa. Toimitus selkänoja irrallaan.

Ensimmäinen La-Z-Boy tuoli valmistettiin vuonna 1927 paikka oli Monroe, Michigan, USA. Ensimmäinen verhoiltu tuoli valmistettiin 1929.

Tekniset Tiedot:
Istuinpehmeys
Puolipehmeä
Istuinosan verhoilu
Kiinteä verhoilu
Istuinasento
Normaali
Mitat:
Leveys
88 cm
Syvyys
92 cm
Korkeus
102 cm
Ylös