Lataa

Lahjavinkit x 9

Upea ja odotettu juhlakausi on käynnistymässä näin kesän kynnyksellä. Omilleen muutto on monille nuorille ajankohtaista kesän jälkeen ja käytännöllinen lahja toimii aina! Panosta laadukkaisiin tekstiileihin tai sisustustuotteisiin, joista on iloa pitkään. Kalustelahja saa takuulla hymyn huulille  ja helpottaa nuoren tulevien hankintojen ostoa.

Lahjavinkkejä voi toki soveltaa myös niin kesän syntymäpäiväsankarille kuin hääparillekin.

Poimi ideat ja hanki lahjat ajoissa!

Muista postikortilla

Ilahduta valmistuvaa tai kesän sankaria myös kauniilla Kaverini Designs Onnea- postikortilla.

TEKSTIILIT

Laadukkaat tekstiilit kestävät aikaa

Laadukkaat vuodevaatteet tuntuvat ihanalta ihoa vasten ja valkoinen väri tuo hotellin tuntua omaan makuuhuoneeseen. Annon pussilakanasetti on valmistettu pellavasta, jonka ryppyyntyvä pinta tekee petaukseen huolettoman lookin. Saatavana myös harmaana.

Finarten ihastuttava uutuusmatto on  tuftattu käsin laadukkaasta viskoosista. Viskoosin luontainen kiilto syventää Surayan hurmaavia sävyjä entisestään. Saatavilla väreissä vaaleanpunainen, viininpunainen sekä harmaa, neljä eri kokoa.

Laadukas torkkupeitto on mainio ja kaunis lahjaidea, jolle on käyttöä melkein ympäri vuoden. Myski huopa on valmistettu 100% villasta.

SISUSTUS

Säihkettä sankarille!

Messingin ja kullan väriset yksityiskohdat tuovat sisustukseen ripauksen trendikästä säihkettä. Bloomingville Deer kukkateline on nimensä veroinen ja toimii niin kukkien kuin kasvien kanssa, mutta siihen voi sijoittaa myös niin kirjat kuin lehdetkin. Käytännöllinen ja erittäin kaunis elementti kodin sisustuksessa. Saatavana väreissä kulta, kromi sekä musta.

Rahista on moneksi ja käytännöllinen erityisesti pienissä kodeissa! Se on helppo liikutella tarpeen mukaan tilasta toiseen. Eteiseen, olohuoneeseen jalkoja lepuutettaessa tai lisäistuimena ystävän saapuessa kylään! Kultaiset jalat ovat Corno samettirahin kaunis yksityiskohta. Saatavana väreissä harmaa, tummansininen ja tummanvihreä.

Peili on myös yksi must jutuista kotona ja House Doctorin Hang peili on näppärä ripustaa mihin vaan! Saatavana väreissä messinki, valkoinen ja musta.

KALUSTUS

Huonekalut lahjakääröön

Huonekalut ovat erittäin käytännöllinen lahjaidea ensimmäiseen, omaan kotiin muuttavalle nuorelle ja taatusti ilahduttaa pitkään! Suosi siroja ja monikäyttöisiä huonekaluja, jotka mahtuvat pieniin neliöihin.

Pyöreä Bristol sohvapöytä on kepeä ja ohuet jalat tuovat ilmavuutta.  Pöydässä on irrallinen kansi, joten sitä voidaan käyttää esimerkiksi tarjottimena, joka lisää pöydän monikäyttöisyyttä.

Seinähyllyt ovat monikäyttöisiä ja niitä voi sijoittaa tarpeen mukaan niin eteiseen, keittiöön kuin kylpyhuoneeseen. Ellen seinähyllyssä on kaunis ja kepeä muotoilu, lasihyllyt keventävät ilmettä. Saatavilla väreissä musta ja valkoinen.

Persoonallinen Birdie nojatuoli on rohkea valinta ja se tuo kotiin raikkaan tuulahduksen tropiikkia kuosin muodossa. Nojatuoli on kepeä ja siro ja se onkin helppo liikuttaa tarpeen mukaan tilasta toiseen. Toimii hyvin eteisestä olohuoneeseen., parillisena toimii mainiosti myös pienen ruokapöydän kanssa.

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös