Lataa

LÄMPÖISTÄ TUNNELMAA PAKKASPÄIVIIN

Lumesta notkuvat oksat ja kauniit, lumiset maisemat kurkistavat ikkunasta. Tyypillinen näkymä näin sydäntalvella, joskin melko leudoista pakkassäistä olemme saaneet nauttia. Pakkaspäivinä on mukava reippailla raikkaassa ja kipakassa säässä, mutta vähintään yhtä mukavaa on kietoutua sen jälkeen pehmeälle sohvalle, joka on vuorattu taljoilla, vilteillä ja muhkeilla tyynyvuorilla.

Näiden tuotteiden avulla luot takuulla ihanan pehmoisen sopukan kylmän talven keskelle.

3-istuttava Kajo sohva on erityisen herkullinen vanhan roosan sävyisenä. Yhdistä hempeän sohvan kanssa graafisesti kuvioitu Usva matto, joka on näppärä kääntää toisinpäin ja voila, siinä on käänteiset värit. Maton avulla siis pystyt helposti vaihtamaan tunnelmaa vaaleasta tummaan ja toisin päin. Mattoa on saatavana kahdessa eri sävyssä ja kolmessa koossa. Tyynyjen ja vilttien avulla on helppo vaihtaa tunnelmaa ja erityisesti talvella tekstiilejä saa olla runsaasti. More is more tässä tapauksessa. Kauniisti kuvioitu Fanni K Savanni torkkupeitto ja tyyny ovat 100% puuvillaa. Yhdistä näiden kanssa Fanni K Tasanko tyyny, jossa on mielettömän upea, käsintehty macrame-koristelu. Täydellistä comboa voi täydentää vielä yksivärisellä House Nordic Ferrel koristetyynyllä, josta on saatavana useita värejä.

Luo rohkea ja mielenkiintoinen yhdistelmä Råå rottinkituolin ja samettisen Ejby Pouf rahin avulla. Jalat saa rahin avulla mukavasti ylemmäs samalla kun istut nojatuolilla rennosti työpäivän päätteeksi. Täydennä istuinmukavuutta esimerkiksi 4Livingin taljalla, joka on pituutensa vuoksi omiaan juurikin nojatuolin kanssa.

Viimeistele lämpöinen tunnelma kynttilöillä kera lempisarjan tai kirjan sekä herkkukaakaon, jossa on tietenkin iso kasa kermavaahtoa, suklaakastiketta sekä minivaahtokarkkeja. Herkullinen kaakao maistuu myös mainiosti pulkkareissun jälkeen perheen pienimmille herkkusuille viltin alla nautittuna!

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös