Ladataan sisältöä

Lana-Furia 6-hengen ruokailuryhmä

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Lana-Furia 6-hengen ruokailuryhmä

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain su 25.9. asti
Tarjoushinta 789,75 €
-25%
Tavallinen hinta 1 053 €
-25%
Näyttävä 6-hengen ruokailuryhmä samettisella Furia tuolilla. Koko 200x88 cm.
SKU
conf-lana-furia-ruokailuryhma-6-hengen
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa
    3D-Kuva 3D-Kuva

Tyylikäs Lana-Furia ruokailuryhmä 6-hengen

Lana-Furia 6-hengen ruokailuryhmä on tyylikäs kokonaisuus, jossa yhdistyy puu ja ihanan pehmeä samettikangas!

Lana pöytä on kestävää ja ekologista mäntyä. Kansi on valmistettu kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat mäntyä. Kannessa näkyy kauniit puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Pöydän pinta valmistetaan erikoisharjaamaalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia. Pöydän valmistusmaa on Viro.  

Lisätietoa materiaalista:

Lana-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä ja pöydässä käytettävä lankku on oksaista mäntyä, jossa sallitaan luonnollisia halkeamia, oksanreikiä, pihkasta ja puunytimestä syntyneitä uria ja epätasaisuuksia. Lana-pöydän lankkua on "vanhennettu" koneellisesti harjaamalla, tekemällä pinnasta epätasainen rustiikkityyppinen lankku ja harjauksella puun pehmeämmät osat (pihkan ja puunydin paikat) poistuvat lankun pinnasta. Lana-pöydässä rustiikkisuus saa ja pitääkin näkyä - tämä on ihan luonnollista. Puun eläminen aiheuttaa siis muodon muutoksia ja se saattaa aiheuttaa puuhun halkeamia. Pienet hiushalkeamat ovat mänty kannelle tyypillisiä, eivätkä ne heikennä kantta eivätkä vaikuta sen käyttöikään tai kestävyyteen. Puussa oleva pihkan määrä, puunydin ja erilainen puun vahvuus -ja koostumus eri lankuissa voi aiheuttaa pöydän kannen sävyssä värieroja ja kuvioeroja - tämä on luonnollista. Tyypillisesti halkeamat saattaa esiintyä talvella, mutta kesällä se painuu kiinni puun turvotessa. Myöskin värinmuutos ajan saatossa on luonnollinen ominaisuus puukalusteille.

Pöydän leveys ei ole joka kohdasta sama, sillä sivut ovat epätasaiset. Tästä johtuen leveysmitta on noin mitta, joka voi vaihdella tuotekohtaisesti. 

Kaikki Lana tuotteet värjätään ensin vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta käsitellään kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Molemmat tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti ulkokalusteille tehden kalusteista vedenkestäviä, mutta niitä voidaan käyttää myös sisäkäytössä.

Kaunis Furia tuoli on verhoiltu samettikankaalla ja jalat ovat mustaksi maalattua alumiinia. Tuolissa on mukava istua. Nämä tuolit yhdistettynä tyylikkääseen ja näyttävään Lana lankkupöytään, luovat kotiisi kauniin kokonaisuuden. Furia tuolin valmistusmaa on Kiina. Tuotteet toimitetaan jalat ja pöydän kansilevy irrallaan.

Tekniset Tiedot:
Muoto
Suorakulmainen
Materiaali
Polyester, Mänty, Alumiini
Materiaalin lisätiedot
Pöytä on mäntyä, tuolien rungot alumiinia ja verhoilut polyesteriä
Pintakäsittely
Lakattu
Kantavuus (kg)
130 kg/tuoli
Hoito-ohje kuvaus
Puhdista päivittäin kannen pinnalta tahrat ja nesteet tuoreeltaan puhtaalla liinalla pyyhkien. Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalilla pesunesteellä (esim. astianpesuaineliuos). Kuivaa pinta huolellisesti. Kansi ei kestä kemikaaleja, kuumia tuotteita tai aineita - vaurioittaa pintaa ja jättää mahdollisia jälkiä. Tarvittaessa uudelleenkäsittely vesiohenteisella ulkokäyttöön soveltuvalla lakalla. Hio aikaisemmin lakatut pinnat puupuhtaiksi (poista hiomapöly huolella) tai varmista uuden lakkapinnan tarttuvuus kevyesti hiotulle pinnalle koesivelyllä. Puuöljy soveltuu ainoastaan, jos pinnasta poistetaan lakka.
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Sisäkäyttöön, Olohuone, Keittiö
Brändi
Veke
Takuu
1 vuosi
Mitat:
Leveys
88 cm
Pituus
200 cm
Korkeus
76 cm
Kannen paksuus
4 cm
Tuolin mitat
Leveys 43 cm, syvyys 45 cm, korkeus 88 cm
Istuinleveys
43 cm
Istuinkorkeus
49 cm
Istuinsyvyys
41 cm
Ylös