Ladataan sisältöä

LUO BOHEEMI KESÄKEIDAS

SKU
LUO BOHEEMI KESÄKEIDAS

LUO BOHEEMI KESÄKEIDAS

0 €

LUO BOHEEMI KESÄKEIDAS

Boheemin ja maanläheisen sisustuksen voi tuoda myös ulkotiloihin! Bambukalusteilla tuot aitoa, luonnonläheistä tunnelmaa. Polyrottinki on sen sijaan mainio valinta niille, ketä mielivät mielummin helppohoitoista vaihtoehtoa. Tutustu molempiin vaihtoehtoihin ja viimeistele kokonaisuus tyyliin sopivilla tuotteilla!

BAMBUKALUSTEET

Bloomingvillen ihastuttavat Sole-sarjan kalusteet ovat valmistettu bambusta. Materiaali hurmaa ja tuo luonnonläheistä tunnelmaa. Talven tullen loungen tuolin tai sohvapöydän voi siirtää täydentämään sisätilojen sisustusta. Ihanan monikäyttöistä!

Rottingin tavoin, bambu pitää kosteasta, mutta ei pidä vesisateesta. Kaluste ei myöskään viihdy paahtavan auringon alla.  Aurinko sekä vesi aiheuttavat  halkeilua ja pinnan harmaantumista. Hoito-ohjeena on imurointi sekä pyyhintä. Paras sijoituspaikka bambukalusteille on katetut parvekkeet sekä terassit.

Sisustusterveisin, Jenni

POLYROTTINKIKALUSTEET

Mikäli mielit helppohoitoisempaa vaihtoehtoa, valitse polyrottinkikalusteet. Luonnonvärinen polyrottinki saa aikaan maanläheisen fiiliksen. Envy-sarjan tuotteissa on keveät, mustat metallijalat, istuinosa on polyrottinkipunosta. Harmaat pehmusteet viimeistelevät istuinmukavuuden.

VIIMEISTELE TYYLI

Viimeistele boheemi look tyyliin sopivilla tuotteilla, kuten mausteisilla sävyillä ja kuvioilla, luonnonmateriaaleilla ja ruukuilla. Rottinkiset ruukut ja puiset kukkatelineet tuovat ihanaa tunnelmaa yhdessä kasvien kanssa. Lasitettujen parvekkeiden tai terasseiden seiniä voi stailala esimerkiksi tyylikkäällä seinäryijyllä!

Tutustu myös laajaan puutarhakalustevalikoimaamme, joka päivittyy viikottain ihastuttavilla uutuuksilla.

PUUTARHAKALUSTEET >>

saatat tykätä myös
Ylös