Lataa

LUONNONMATERIAALIT VALLOITTAVAT

Luonnonmateriaalit ja ylipäänsä aidot materiaalit viehättävät ja tuovat kotiin maanläheistä ja aitoa tunnelmaa. Juuttimatto pehmentää modernimmankin sisustuksen ja tuo siihen kivaa pehmeyttä ja sopivasti kontrastia. Käytä luonnomateriaaleja mausteena kodin sisustuksessa, kuten postauksen ideakuvissa tai luo eri tuotteista materiaaleineen  boheemi, maanläheinen kokonaisuus!

Fanni K Olki pöydät ovat monikäyttöisiä kodin sisustuselementtejä, joita voi käyttää niin sohva- kuin sivupöytänä. Ne ovat mainioita myös viherkasvien kanssa. Pöydän kannen saa tarvittaessa irrotettua rungostaan, joten kantta voi käyttää esimerkiksi tarjottimena. Pöydästä on saatavilla kolme eri kokoa, kaksi matalaa ja yksi korkeampi pöytä. Seinällä Fanni K kello vanerikehyksillä.

Aikakausilehdet pysyvät järjestyksessä, kun niille on oma säilytyspaikkansa. Fanni K pitsi lehtiteline on valmistettu puuvillasta sekä metallista.

Fanni K Ebba lyhtyyn on kieputettu juuttinarua, joka luo kivan kombon harmaan metallin kanssa. Fanni K pieni pöytä on näppärä ja monikäyttöinen tilassa kuin tilassa.

Luo boheemi sisustuskokonaisuus

Boheemi sisustus on valloillaan ja näiden tuotteiden avulla se takuulla onnistuu. Lisää kokonaisuuteen vielä vihreää kasvien muodossa, niin täydellinen kokonaisuus on taattu.

Jaa tiloja tyylikkäästi rottingista valmistetulla Jules tilanjakajalla. Kauniit muodot ja materiaali tekevät siitä myös kauniin kodin sisustuselementin. Saatavilla toukokuussa. Toinen ihanista uutuuksistamme on Fanni K rahi Lempi, joka on helppo yhdistää eri tyylisten sohvien ja nojatuolien kaveriksi. Se toimii myös näppärästi lisäistuimena esimerkiksi eteisessä. Koto ruokapöytä tuo nimensäklin mukaisesti kotoisaa tunnelmaa ruokailutilaan. Materiaalina laadukas tammi.

Valikoimaamme on tullut myös useita, luonnomateriaaleista valmistettuja valaisinuutuuksia. Sessak Marine riippuvalaisin on aavistuksen merihenkinen. Sessak Seagrass  on näyttävä ja kookas, meriruohosta valmistettu kattovalaisin, joka sopii mainiosti tilaan tuomaan pehmeyttä. PR Home Sarah kattovarjostin sen sijaan valoittaa rottinkipunoksellaan. Saatavilla kahta eri kokoa.

Tekstiileitä ei voi olla koskaan liikaa, ne tuovat kodikasta tunnlemaan ja lisäävät mukavuutta sohvalla ollessa. Finarte Silmu tyynyssä on ihana, koholla oleva tekstuuri. Yhdistä Silmun kanssa sileämpi Anno Haave koristetyyny, joka tuo kontrastia niin materiaalin kuin muodon myötä. Täydennä tyyli vielä saman sarjan Haave huovalla.

GOF Sarka hamppumatto hurmaa tekstuurillaan. Matto on materiaaliltaan 100% hamppua. Mattoa on saatavilla kahdessä värissä, kolmessa eri koossa. Vaaleammasta sävystä pitävälle mainio vaihtoehto on Anno Ruode villamatto. Matto on käsin kudottu, materiaalina 80% villa ja 20% puuvilla.

Yksityiskohdat ovat myös tärkeitä, joten viimeistele tyyli tarkoin valikoiduilla tuotteilla. Ebba lyhty, pitsi lehtiteline sekä 4Living Tasseli korit sopivat tähän kokonaisuuteen mainiosti.

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös