Ladataan sisältöä
Lehmäntaljat

Lehmäntaljat

Lehmäntaljat

Lehmäntaljat ovat uniikkeja ja upeita, näyttäviä tunnelmanluojia. Lehmäntaljoja voi käyttää tavallisen maton tapaan missä tahansa kodin tilassa. Valikoimastamme löydät useita eri sävyjä, joita on helppo yhdistää muuhun maanläheiseen sisustukseen. 

Lehmäntaljat
Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
  1. Rodeo matto 200x290 cm musta/valkoinen
    Rodeo matto
    129 €
    Varastossa
    Lehmäntaljaa jäljittelevä Rodeo matto. Lyhytnukkainen, ohut matto pysyy hyvin paikallaan pohjassa olevien liukuestepisteiden ansiosta.
Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva

Lehmäntaljalla näyttävyyttä sisustukseen


Aidot ja arvokkaat lehmäntaljat kestävät niin katseita kuin käyttöä. Lehmäntaljat ovat pitkäikäisiä ja näyttäviä tunnelmanluojia. Taljat sopivat niin kaupunkikotiin kuin kesämökille. Taljat korvaavat mainiosti matot. Ruskean sävyiset taljat luovat lämpöä ja kontrastia esimerkiksi vaaleaan sisustukseen, kun taas vaaleanbeiget taljat sulautuvat hyvin monen sävyiseen sisustukseen luonnollisesti.

Lehmäntaljalle ominaista


Jokainen talja on oma upea yksilönsä, eikä kahta identtistä ole saatavilla. Aidoissa lehmäntaljoissa niin koot, värit kuin erilaiset jäljet vaihtelevat. Juuri tässä onkin taljojen juju! Lehmäntalja on mukavan pehmoinen ja lämmin jalkojen alla. Runsaat kokovaihtoehdot takaavat sen, että löydät juuri sinun kotiisi sopivan.

Lehmäntaljan pesu, puhdistus ja huolto


Lehmäntalja on kestävä, mutta sitä tulee hoitaa oikein. Muista imuroida, ravistella ja käännellä sitä säännöllisesti. Kuivat tahrat tulee poistaa välittömästi varovasti raaputtaen. Märät tahrat puolestaan on hyvä imeä talouspaperilla, kostealla valkoisella liinalla sekä miedolla pesuaineella. Älä tee taljallesi kemiallista tai vesipesua, äläkä rumpukuivausta. Ammattimainen mattopesu on hyvä ottaa tarvittaessa.

Ylös