Ladataan sisältöä
Terassimatot

Terassimatot

Terassimatot

Tee parvekkeestasi tai terassistasi viihtyisä ulkomatoilla. Mikä onkaan ihanampaa kuin istuskella nauttimassa aamukahvia mukava matto varpaiden alla. Lämmin parvekematto pidentää tilan käyttöaikaa ja tekee parvekkeestasi olohuoneen jatkeen. Terassimatoistamme löytyy eri koko-, väri- ja materiaalivaihtoehtoja, valitse isellesi sopivin. Monet valikoimamme terassimatot ovat myös todella monikäyttöisiä, sillä ne sopivat sekä ulko- että sisätiloihin. Tilaa matto terassille tai parvekkeelle helposti ja edullisesti netistä!

Meiltä myös muut parvekekalusteet ja puutarhakalusteet.

Terassimatot
Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
 1. Narma Birkas muovimatto karmiini-valkoinen 70x350 cm
  Narma Birkas muovimatto, sisä-/ulkokäyttöön
  Tarjoushinta 32 €
  -20%
  Tavallinen hinta 40 €
  -20%
  Varastossa

  Kaunis ja kestävä vinyylimuovimatto sisä- ja ulkokäyttöön.

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva

Mikä on hyvä ulkomatto minulle?


Terassimatto ja parvekematto kannattaa valita tila ja olosuhteet huomioiden. Jos tila on katettu, käy materiaalina mikä vain ulkomatto valikoimastamme. Kauniit luonnonmateriaalit kuten juutti, sisal ja kaisla sopivat hyvin myös katettuihin ulkotiloihin. Kestävä polypropeeni sopii sekä sisä, että ulkokäyttöön, sillä se on vettä ja likaa hylkivä. Muovimatto on helppohoitoinen ja kestää hyvin kosteutta ja aurinkoa.

Minkä kokoinen ulkomatto sopii minulle?


Laajassa ulkomatto valikoimassamme on erikokoisia ja -muotoisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja tyyliin. Vekeltä löytyy terassimattoja useita vaihtoehtoja myös isommassa koossa. Myös yhdistämällä kaksi mattoa vierekkäin saat kasvatettua kokoa kätevästi. Erikokoisten terassimattojen avulla ryhmittelet ja kokoat eri toimintoja helposti. Luo rytmiä parvekkeen sisustukseen pyöreällä matolla tai valitse isompi matto koko parvekkeen leveydelle.

Ylös