Ladataan sisältöä

Tervetuloa Oulun noutopisteelle!

Tervetuloa noutamaan myymälä- ja verkkokauppaostokset Oulun noutopisteeltä. Noutopiste toimii myös vastaanottopaikkana palautettaville tuotteille.

Tullessasi noutopisteelle, seuraa opasteita. Täällä sinua palvelee Eerik ja Juho.

Osoite: Jääsalontie 10, 90400 Oulu

Puhelin: 020 778 0402

Sähköposti: [email protected]

Palvelemme: ma-pe 11-19 & la 11-17

Poikkeavat aukioloajat:

  • Ma 6.12. Noutopiste suljettu (Itsenäisyyspäivä)

Voita 200 € lahjakortti

Osallistu arvontaan myymälässä 4.-17.10. Arvonta suoritetaan 18.10. ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Miten me Vekellä olemme varautuneet koronavirukseen (COVID-19) - 24.9.2021

Myymälämme ovat auki normaalisti. Huolehdimme myymälän hygieniasta erityisen huolellisesti, ja teemme tarvittavia toimenpiteitä viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Vierailethan myymälässämme vain terveenä sekä huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Myymälöistämme löytyy käsien desifiointipisteet asiakkaidemme käyttöön. Kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löytyvät myös verkkokaupastamme. Tilatessasi verkosta, voit valita ilmaisen toimituksen noutopisteelle / myymälään!

Lue lisää ajankohtaisesta tilanteesta!

Synttärijuhlat jatkuvat Vekellä ja sen kunniaksi uudet tarjoukset su 17.10. asti. Tuotteita jopa -35% alella. Tilaamalla nyt osallistut samalla Omppurinne Harmonia 30cm -riippuvalaisimen arvontaan. Arvontaan osallistuvat kaikki la 16.10. aikana tilanneet. Arvonta suoritetaan ma 18.10. ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. *Sisältää poikkeuksia

Eerik Pasula
Eerik Pasula
Varasto ja kuljetus
Juho Kallio
Juho Kallio
Varasto ja kuljetus
Ylös