Lataa

OULUN MYYMÄLÄ

Oulun myymälämme on vihdoin avautunut Sisustajantorille Liikekeskus Joutsensiltaan! Vietimme viime viikolla ennakkoavajaisia kutsuvierasillan merkein. Veijo toivotti vieraat tervetulleeksi lämpimällä tervetuliaispuheellaan. Tarjolla oli pientä naposteltavaa ja kutsuvieraat saivat tutustua rauhassa uuteen myymäläämme.

Tällä viikolla vietämme virallista avajaisviikkoa ja myymälässä on käynyt kunnon tohina! Uuden myymälän kunniaksi myymälässä sekä verkkokaupassamme on yli sata huikeaa avajaistarjoustuotetta. Tarjoukset ovat voimassa tämän viikon loppuun, eli 18.11 asti. Koko avajaisviikon ajan jaamme myymälässä 100:lle ensimmäiselle Kaverini Designs Oulu-kuvan ja kehykset!

Oulun myymälässä on panostettu ajanmukaisiin ja persoonallisiin kokonaisuuksiin sekä sisustustuotteisiin, monipuolista huonekaluvalikoimaa unohtamatta. Kolme mallihuonetta tarjoavat myös inspiraatiota ja ideoita kodin sisustamiseen.

Trendit & Tarinaa mallihuoneiden takaa

Trendit vaikuttavat väistämättä sisustuksen luomiseen. Valikoimaan tulee paljon uutuuksia, joissa trendit ovat vahvasti läsnä. Pelkkien trendien mukaan kotia ei ole missään nimessä tarkoitus sisustaa, mutta parhaimmassa tapauksessa niistä saa todella paljon uusia ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Mallihuoneiden suunnittelussa trendit ovat olleet vahvasti läsnä, olen halunnut luoda ajanmukaiset ja erityisesti persoonalliset kokonaisuudet, tyylejä sekoittaen, jotta mahdollisimman moni inspiroituisi kodinomaisista mallihuoneista.

Moderni ja skandinaavinen koti boheemila twistillä

Ensimmäinen mallihuone on moderni ja skandinaavinen, boheemilla twistillä maustettu olohuone-ruokailutila. Skandinaavinen sisustus on viehättänyt suomalaisia jo useamman vuoden ajan. Sen rinnalle on kuitenkin vahvasti tullut maanläheisyys, lunononmateriaalit ja boheemi tyyli, joita tässä on yhdistetty. Skandinaavisuus näkyy selkeälinjaisina kalusteina, boheemia twistiä tuovat intiaani-aiheiset taulut, erilaiset kuosit tekstiileissä sekä luonnonmateriaalit koreissa ja valaisimissa, viherkasveja unohtamatta.

Puuta käytetään nykyään paljon sisustuksessa, niin pinnoissa kuin kalusteissakin. Puu tuo lämpöä ja on ajaton valinta. Huomaathan, että useita, saman sävyisiä puulajeja voi yhdistää keskenään, ne tuovat sisustukseen kerroksellisuutta. Kalanruotokuvio on klassikko ja se on nostanut viime aikoina paljon päätään. Tähän tilaan kalanruotokuvio on nostettu hauskasti seinälle. Se on ajaton vaihtoehto ja personoi mukavasti tilaa olematta kuitenkaan liian hallitseva. Kokonaisuus on lämmin ja kutsuva, mustat yksityiskohdat ryhdittävät muutoin vaaleaa sisustusta.

Retro ja vintagehenkinen koti klassisella twistillä

Toinen mallihuone on selkeästi ensimmäistä rohkeampi. Trendit näkyvät silti myös tässä huoneessa todella vahvasti. Tummat sävyt ja voimakkaat kuosit, erityisesti kukka- ja viidakkoaiheiset ovat trendikkäitä ja niitä on käytetty tämän tilan seinämateriaaleissa. Tumma tila on intensiivinen ja tunnelmallinen. Vaalea lattia tasapainottaa kokonaisuutta. Vaalean valtakauden rinnalle on astumassa värit ja tyylejä voi huoletta sekoittaa keskenään. Persoonallisuus on tänä päivänä se juttu, tee rohkeasti omannäköisesi koti.

Värien ja kuosien kirjo näkyy niin kalusteissa kuin tekstiileissäkin. Sametti on materiaalina äärimmäisen in ja rohkea valitseekin kotiinsa tumman samettisohvan, jonka muotoilu on hyvin klassinen. Musta, marmorikuvioitu pöytä sopii täydellisesti sohvan pariksi. Samettia voi lisätä kodin sisustukseen myös pienemmissä määrin, esimerkiksi rahin tai koristetyynyjen muodossa. Kattokruunu itsessään tuo klassisuutta, mutta sen muotoilu on sekoitus modernia ja retroa. Yksittäisistä seinähyllyistä saa luotua kivan kokonaisuuden esimekriksi peilin ja valaisimen kanssa, joka on edullinen tapa tuoda näyttävyyttä seinäpinnoille. Huomaathan, että hylly toimii hyvin myös alhaalle sijoitettuna. Stailaa hylly lempiesineilläsi.

Modernin kodin lastenhuone leikkisällä twistillä

Perhekeskeisyys on meille tärkeää, joten kolmas mallihuoneistamme on ajaton lastenhuone. Lastenhuone saa olla leikkisä ja siellä jos missä, saa antaa mielikuvitukselle tilaa. Graafinen tapetti pastellisävyillä on nykyaikainen ja siinä yhdistyy selkeys, mutta samaan aikaan myös hento pehmeys sävyjen myötä. Tummempi lattia ryhdittää kokonaisuutta. Tapetin värimaailma toistuu koristetyynyjen muodossa, joukkoon mahtuu myös ruskean eri sävyjä. Ripaus mustaa muiden mallihuoneiden tavoin ryhdittää myös tätä kokonaisuutta.

Valkoiset huonekalut ovat raikkaita lastenhuoneessa ja ne antavat tilaa muille, värikkäämmille elementeille ympärillään. Kerrosänky on tilaa säästävä ja hauska ratkaisu, josta lapset nauttivat. Trendikkäitä kuoseja ja eri värisävyjä on käytetty huoneessa runsaasti, mutta ne tuovat toivottua leikkisyyttä tilaan. Tiipii on suosittu leikkipaikka ja valikoimastamme löytyykin niitä monenlaisia! Kookkaan maton päälle on kiva levittää lelut ja sängynaluslaatikkoon ne on helppo kerätä leikin päätteeksi. Myös irralliset säilytyskorit ovat lastenhuoneessa enemmän kuin tarpeellisia!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA OULUN MYYMÄLÄÄMME!

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös