Ladataan sisältöä
Riippumatot

Riippumatot

Riippumatot

Pihalla ja parvekkeella on ihana rentoutua ja paistatella päivää kuumina kesäpäivinä. Mikä onkaan ihanampaa kuin kellahtaa riippumattoon kesäisen auringon porottaessa taivaalta. Kuumien lomapäivien ehdoton hankita kesään on näppärä riippumatto, jonka ripustaa kätevästi vaikkapa kesämökin pihaan, omaan rantaan tai miksei vaikka terassillekin. Riippumatossa voi hyvällä omalla tunnolla rentoutua lukien, musiikkia kuunnellen tai vaikka torkkuen päiväunia. Uppoudu riippumattoon kuuntelemaan lintujen laulua ja anna kesätuulen tuuditella uneen. Kestävä, kevyt ja kauniinnäköinen riippumatto on hankinta, josta voi nauttia kesästä toiseen. Tilaa yksi kotiin ja toinen vaikka mökille! Riippumatot ja muun kesään tarvittavan tilaat Vekeltä edullisesti kotiin kuljetettuna kaikkialle Suomeen.

Riippumatot
Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
 1. 4Living riippumatto 200x80 cm raitakuosi
  4Living riippumatto 200x80 cm raitakuosi
  Tarjoushinta 23,20 €
  -20%
  Tavallinen hinta 29 €
  -20%
  Varastossa

  4Living riippumatto 200x80 cm raitakuosilla aurinkoisiin kesäpäiviin!

  leveys

  80  cm

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva

Kevytrakenteinen riippumatto kulkee vaikka mukana


Suomen lyhyestä kesästä otetaan kaikki irti, ja riippumatto on täydellinen hankinta kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja lomailuun. Riippumatossa keinuessa voi nauttia ulkona olosta rennoimmalla mahdollisella tavalla. Tutustu riippumattojen valikoimaamme Veken verkkokaupassa ja tilaa yksi tai vaikka useampi riippumatto helposti ja luotettavasti vaikka saman tien. Monipuolinen riippumattojen valikoimamme on täynnä ihania vaihtoehtoja, joista pitää vain valita mieleinen. Yksinkertaiset ja luonnollisen vaaleat värisävyt rauhoittavat riippumatossa loikoilijaa. Riippumatto lisää ehdottomasti esimerkiksi mökkipihan tai oman terassin viihtyisyyttä, ja kevyen riippumaton rullaa ja pakkaa helposti vaikka mukaan auton takakonttiin kesälomalle lähtiessä. Riippumattojen kiinnitysmekanismi on yksinkertainen, ja matot toimitetaan käyttövalmiina.

Puuvillainen riippumatto hellii rennon lomailijan ihoa


Täyspuuvillainen riippumatto on mukavuutta ja kestävyyttä arvostavan loikoilijan unelmahankinta kesäksi. Riippumaton materiaalissa tulee ottaa huomioon, että ne altistuvat käytössä koko ajan suurelle rasitukselle. Kestävyyden takia riippumatossa on tärkeää huomioida, että sekä makuuosa että ripustusnyörit ovat lujatekoisia ja kestävät useamman ihmisen painon. Riippumatoistamme löydät esimerkiksi 100 % puuvillasta valmistettuja riippumattoja. Puuvilla on pitkien säikeittensä vuoksi erittäin luja ja kestävä. Puuvillainen riippumatto on sekä kestävä, mutta myös imee kosteuden tehokkaasti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Etenkin kuumalla ilmalla riippumatolla maatessa vartalo hikoilee, mistä syystä riippumaton materiaalin tulee olla ilmava ja hengittävä. Puhdas puuvilla imee kosteutta paremmin kuin mikään muu materiaali, joten se imee hien itseensä ja vartalo pysyy kuivana. Puuvillainen riippumatto soveltuu käytettäväksi myös kylmempinä vuodenaikoina, sillä se eristää kylmyyttä. 100% puuvillainen riippumatto on pehmeä ja erittäin mukavan tuntuinen ihoa vasten. Vekeltä tilaat puuvillaiset riippumatot käden käänteessä kotiovelle asti jo hyvissä ajoin ennen kesää.

Veken verkkokaupassa voit tehdä tilauksia silloin kun sinulle parhaiten sopii


Veken luotettavassa ja kätevässä verkkokaupassa teet edullisia huonekalu- ja sisustustarvikeostoksia mihin aikaan päivästä tahansa. Verkkokauppamme runsaasta valikoimasta löydät kaikkea hyödyllistä ja tyylikästä sekä sisä- että ulkotiloihin, kotiin, pihaan ja kesämökille. Huomaa etenkin laaja kesäkalusteiden valikoimamme, josta löytyy valinnanvaraa moneen makuun. Miltä tuntuisi uusi ruokailuryhmä terassillesi? Tai vaikkapa monikäyttöinen paviljonki, jonka alla kesäjuhlat sujuvat säässä kuin säässä?Maksutavoista voit valita sinulle mieleisimmän tavan: voit maksaa tuotteet esimerkiksi heti verkkopankissa, normaalisti luottokortilla tai kotiin toimitettavalla laskulla. Lisäksi valittavana on joustava osamaksu, jolloin saat tuotteillesi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Toimitamme tuotteita kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen. Veloitamme kuljetusmaksun aina vain yhdestä tuotteesta, oli tilauksessa kuinka monta tuotetta tahansa. Toimitusajat riippumatoissa vaihtelevat 3-5 arkipäivän välillä.

Ylös