Ladataan sisältöä

Trampoliinit

Trampoliinit

Hanki tänä kesänä pihallesi trampoliini jossa vietetään takuulla suven hilpeimmät hetket. Trampoliinissa on hauska pomppia yksin tai yhdessä iästä riippumatta ja samalla kohoaa kuntokin aivan kuin huomaamatta. Trampoliini muuttaa perheen pienimpien tylsimmätkin kesälomapäivät huviksi. Varttuneemmille käyttäjille trampoliini on paitsi hauskanpitoa, myös oiva kuntoiluväline, jossa hyppiminen vahvistaa lihaksia ja niveliä, saa hien pintaan ja polttaa kaloreita. Tutustu Veken trampoliineihin ja tilaa sellainen itsellesi vaikka jo tänään. Muista toki vilkaista myös muuta kaluste- ja kodintavaravalikoimaamme. Kesäkaluste-valikosta löydät trampoliinien lisäksi mm. tukevia ja helppohoitoisia polyrottinkisia pöytiä ja tuoleja, upeita pihakeinuja sekä kaikkea muuta tarvittavaa kesäpihaan.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Trampoliini on lasten ykköstoive kesäpihaan


Kukapa ei pitäisi trampoliinissa hyppelystä? Varsinkin lapsille se on takuulla hauskin tapa saada lisäliikuntaa raittiissa ulkoilmassa ja varmasti toivottu hankinta kesäpihaan. Kun pihalla odottaa jättikokoinen trampoliini, ei lapsia tarvitse lomilla enää patistella ulos, vaan pikemminkin päinvastoin. Trampoliinimme ovat laadukasta tekoa ja niissä on huomioitu turvallisuus. Trampoliinien runko on tukevaa terästä, reunoissa on tukeva reunapehmuste ja ympärillä on vetoketjulla kiinnitettävä vahva turvaverkko. Turvaverkon ansiosta lasten on turvallista hyppiä trampoliinissa ilman alas putoamisen pelkoa. Trampoliineja löytyy valikoimastamme eri kokoisina.

Trampoliinissa yhdistyy hauskuus ja hyöty


Trampoliini ei suinkaan ole vain lasten leikkikalu, vaan trampoliinilla hyppiminen on myös yllättävän tehokas kuntoilumuoto. Trampoliinissa yhdistyy siis sekä huvi että hyöty. Trampoliinissa hyppimisen on todettu olevan jopa tehokkaampaa kuin tavallinen juoksulenkki. Trampoliinilla pomppiminen sopii myös aloittelevalle liikunnan harrastajalle ja se on erittäin tehokas, hauska ja turvallinen keino parantaa fyysistä kuntoa. Trampoliinilla pomppimisen terveyshyödyt ovat moninaisia, joten säännöllinen pomppiminen todellakin kannattaa. Näin ollen lajia voi suositella niin lapsille, nuorille kuin myös aikuisille. Huomioi trampoliinia käyttäessäsi kunkin tuotteen ilmoitettu maksimipainoraja. Trampoliini toimitetaan osina paketissa ja mukana saat selkeät kokoamisohjeet. Tilaa omasi meiltä jo tänään kätevällä kotiinkuljetuksella. Kuljetamme trampoliinit kaikkialle Suomeen!

Trampoliinin lisäksi myös jotakin muuta uutta kotiin?


Veken kaluste on monipuolinen kotimainen verkkokauppa, josta tilaat käden käänteessä paitsi upouuden trampoliinin, myös kaikkea muuta kotiin, mökille ja pihalle. Kurkista laajaan valikoimaamme kalusteita ja kodin tuotteita ja tee löytöjä! Kiinnostaisiko esimerkiksi muutama uusi aurinkotuoli tai puutarhatuoli tulevaksi kesäksi? Tai miten olisi viehättävä pihakeinu, ulkosohva tai ruokailuryhmä pihan aurinkoisella paikalla? Löydät Veken kalusteesta säänkestävää laatua, suomalaista designia ja korkealuokkaisia kodin tuotteita aina sopivaan hintaan.

Verkkokaupassamme asioit nopeasti ja huoletta

Veken kalusteessa voit tehdä ostoksia juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit vaivatta tilata kaikki tuotteemme kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen. Ostosten maksutavoissa voit niin ikään valita sinulle mieluisimman tavan maksaa: voit suorittaa maksun joko verkkopankissa, luottokortilla tai kotiin toimitettavalla laskulla. Lisäksi tarjoamme joustavan osamaksuvaihtoehdon, jolloin saat tuotteillesi jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Koska veloitamme kuljetusmaksun vain yhdestä tuotteesta, kannattaa samalla tilata kätevästi vaikka kaikki kesään tarvittava meiltä samassa paketissa. Toimitusajat voit tarkistaa erikseen kunkin tuotteen kohdalta. Trampoliinit toimitamme nopeasti, jopa muutamassa arkipäivässä.

Ylös