Ladataan sisältöä

Rima-Unia 600 moottorisänkypaketti 160x200 cm

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Rima-Unia 600 moottorisänkypaketti 160x200 cm

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain su 2.10. asti
Tarjoushinta 2 698,50 €
-25%
Tavallinen hinta 3 598 €
-25%
Kotimainen avainlipulla varustettu laadukas moottorisänkypaketti levollisia öitä varten. Sisältää sängyn rungon, moottoripohjat, langalliset kaukosäätimet, joustinpatjat ja petauspatjat.
SKU
conf-rima-moottorisankypaketti-160x200cm
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa
    3D-Kuva 3D-Kuva

Laadukas Rima moottorisänkypaketti

Tyylikkäitä ja siroja yksityiskohtia. Rima sänkypakettiin kuuluu laadukas Suomessa valmistettu koivusänky, jolla on avainlippumerkintä. Sängynrunko on valmistettu Kiteen huonekalutehtaalla massiivikoivusta. Runko on korkealaatuinen ja viimeistely on ensiluokkaista. Sängynrungossa on sälepohjat. Paketin kruunaa Unia 600 joustinpatjat L jäykkyydessä sekä 7 cm paksu Unia 600 profiloitu stylex petauspatja. Patjat on myös valmistettu Suomessa ja niilläkin on avainlippumerkintä.

Petauspatjassa pehmusteena 5 cm profiloitu stylex erikoisvaahtomuovi 40 kg/m3, joka pysyyy kimmoisana pidempään kuin normaali vaahtomuovi. Pehmustemateriaali on myös ilman kiertoa edistävä ja pintapehmeyttä korostava pehmuste. Petauspatjan toinen puoli on profiloitu ja toinen puoli tasainen. Profiloitu puoli on hiukan pehmeämpi. Petauspatjan kokonaispaksuus on n. 7 cm. Petauspatjan päällinen irroitettavissa ja pestävissä 60°C vesipesussa. Päällinen laadukasta ja miellyttävän tuntoista valkoista polyesteri joustokangasta, jossa pehmusteena vanu. Petauspatja toimitetaan muoviin pakattuna. Petauspatjalla on allergia- ja astmaliiton myöntämä tunnus.

Unia 600 joustinpatja on hyvä ja ergonominen patja. Patja valmistetaan SUOMESSA ergonomisella ja yksilöllisesti myötäilevällä, 5-vyöhykkeisellä pussijousituksella. Jousitus on jaettu 5-vyöhykkeseen antaen hyvän tuen vartalolle. Pussijousituksen tiheys on 250 kpl/m3. Unia 600 joustinpatja on verhoiltu vaalealla, vanutikatulla joustokankaalla. Makuupinnalla on hyvin joustava joustoneulos. Päällinen on irroitettavissa ja pestävissä 60°C vesipesussa. Tuotteella on 20 VUODEN katkeamattomuustakuu jousistolle.

Moottoripohjat on valmistettu Saksassa. Langallisen kaukosäätimen avulla voi säätää jalka tai pääpäädyn korkeuden haluttuun asentoon. Moottoripohjissa on yksi moottorikotelo, jonka sisällä on kaksi laadukasta ja hiljaista moottoria; jalka- ja päädylle omat. Moottoripohjien runko on pyökkipuuta, säleet koivuvaneria, mekanismi metallia ja pidikkeet muovia.

L-jäykkyys on jämäkkä ja nukkujan suositeltu paino on 60-110 kg.

Tarkentavia mittoja:
- Korkeimmasta kohdasta mitattuna sängyn korkeus on 110cm, alempi korkeus on 40cm

- Sivu ja jalkapäätylaudan korkeus on 16cm

- Päädyn rimojen väli 3,7 cm

 

 

Tekniset Tiedot:
Materiaali
Koivu
Jousitus
5-vyöhyke pussijousitus
Kantavuus (kg)
130kg/nukkumapaikka
Tuotteen valmiusaste
Osina paketissa, vaatii kasaamista
Brändi
Veke
Valmistusmaa
Suomi
Jousiston tiheys/m²
250
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Sisäkäyttöön, Makuuhuone
Sertifikaatit
Avainlippu
Takuu
1 vuosi
Tietoja takuusta
Sängynrungolla ja petauspatjalla on vuoden takuu. Moottoripohjilla on 2 vuoden takuu. Joustinpatjalla on 20 vuoden katkeamattomuustakuu jousistolle.
Mitat:
Leveys
167 cm
Pituus
211.5 cm
Korkeus
40 cm
Jalan korkeus
24 cm
Ylös