Ladataan sisältöä

Rowico Dawsone-Brent 6-hengen ruokailuryhmä

Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupan varastosta.
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Rowico Dawsone-Brent 6-hengen ruokailuryhmä

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain asti
Ilmoita kun tätä tuotetta on saatavilla
Laadukas ja edullinen Rowicon ruokailuryhmä kuudelle hengelle.
SKU
conf-daw-brent-6

Edullinen Rowico Dawsone-Brent 6-hengen ruokailuryhmä

Tähän 6-hengen ruokailuryhmään kuuluu laadukas ja tyylikkäästi muotoiltu jatkettava ruokapöytä. Pöydän mukana tulee jatkopala ja siihen voi ostaa myös erikseen lisäjatkopalan. Pöydän materiaali on kaunista ja kestävää tammea. Väri on valkopesty tammi. Jatkettuna kahdella jatkopalalla pöydän mitta on 290 cm. Tarvittaessa järjestät ryhmän ympärillä isotkin juhlat, suosittelemme ostamaan tällöin myös lisää Brent tuoleja. Ryhmän Rowico Brent tuoli on muotoilultaan siro ja moderni. Tuolin istuinosa on pehmustettu ja verhoiltu PU-nahalla. Tuolien väri valkolakattu tammi/msuta. Selkänoja on tammiviilutettua vaneria ja tuolin jalat metallia.

Lisätietoa materiaalista:

Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat ajansaatossa. Tuotteen ulkonäköön ja kokoon vaikuttaa valo, lämpötila ja ilmankosteus. Puisissa tuotteissa voi esiintyä pieniä halkeamia puuosien välissä, ne ovat täysin normaaleja. Puisia huonekaluja kannattaa säilyttää tiloissa, joissa ei ilmene suurta ja nopeaa vaihtelua lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Tuotetta ei kannata jättää suoraan auringonvaloon. Kootessa tuotetta käsittele tuotetta hellästi, kokoa tuote puhtaalla ja pehmeällä alustalla kuten matolla. Lakattuja tuotteita ei kannata sijoittaa kotona lähelle lämmönlähteitä. Ole varovainen värillisten kynttilöiden ja teippien kanssa. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja, alkoholia tai hankaavia puhdistusaineita pinnan puhdistamiseen. Lämpövaurioita, halkeamia tai lakkaukseen tulleita vaurioita on vaikea korjata, ja ne vaativat usein ammattilaisen suorittaman kunnostuksen.

Tekniset Tiedot:
Muoto
Suorakulmainen
Materiaali
Tammiviilu, Tammi
Materiaalin lisätiedot
Pöytä: runko lakattua tammea ja kansi lakattua tammiviilua.
Pintakäsittely
Lakattu
Kantavuus (kg)
110 kg/tuoli
Hoito-ohje kuvaus
Pöytä: Puhdista hyvin puristetulla pehmeällä puuvillaliinalla, jossa on vain vettä tai mietoa saippualiuosta. Kuivaa pyyhkimisen jälkeen aina puhtaalla ja kuivalla pehmeällä puuvillaliinalla. Pintakuvioiduissa pöydissä pitää olla erityisen tarkka siitä, että pinta pyyhitään kuivaksi, jotta kosteus ei keräänny pintarakenteeseen ja vaurioita ohutta lakkakerrosta. Käytä pöydällä lasi-/lautasalustaa pinnan suojaamiseksi. Lämpötila ja kosteus vaikuttavat puun kutistumiseen ja turpoamiseen. Tämä voi aiheuttaa sen, että ovien, jalkojen, laatikoiden ja jatkolevyjen sopivuus vaihtelee. Ruuvit ja kiinnikkeet on siksi säädettävä ja kiristettävä säännöllisesti.
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Sisäkäyttöön, Keittiö
Tuotteen valmiusaste
Toimitetaan jalat irrallaan
Brändi
Rowico
Valmistusmaa
Kiina
Takuu
1 vuosi
Tietoja takuusta
Pöydän takuu 2 vuotta.
Mitat:
Leveys
90 cm
Pituus
200 cm
Korkeus
75 cm
Kannen paksuus
2,5
Tuolin mitat
Leveys 47 cm, syvyys 57 cm, korkeus 82 cm
Istuinleveys
44 cm
Istuinkorkeus
48 cm
Istuinsyvyys
42 cm
Tuotteen paino
Pöytä 62 kg
Ylös