Ladataan sisältöä

Rowico Filippa-Brent 6-hengen ruokailuryhmä

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Rowico Filippa-Brent 6-hengen ruokailuryhmä

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain su 2.10. asti
Tarjoushinta 1 479,20 €
-20%
Tavallinen hinta 1 849 €
-20%
Ryhmään kuuluu sirot ja modernit Rowico Brent tuolit sekä suosittu Filippa pöytä.
SKU
conf-fil-brent-6
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 59,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 129,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Laadukas Rowico Filippa-Brent 6-hengen ruokailuryhmä

Ryhmään kuuluu laadukas Rowicon Filippa ruokapöytä, jonka skandinaavinen muotoilu on ollut todella suosittu. Pöytä on jatkettavissa erikseen ostettavalla jatkopaloilla, jolloin sen maksimipituudeksi tulee 280 cm. Pöytä on valmistettu aidosta ja kestävästä massiivitammesta. Kapeta jalat tuovat ryhmään siroa ilmettä. Ryhmän Rowico Brent tuoli on muotoilultaan siro ja moderni. Tuolin istuinosa on pehmustettu ja verhoiltu PU-nahalla. Selkänoja on tammiviilutettua vaneria ja tuolin jalat metallia.

Huomioithan, että öljyllä käsitellyt pinnat on käsiteltävä huonekaluöljyllä, joka on tarkoitettu sisähuonekaluille ennen käyttöä ja sitten säännöllisesti 2-3 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Tämä koskee erityisesti pöytälevyä, tahrojen ja naarmujen välttämiseksi.

Lisätietoa materiaalista:

Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat ajansaatossa. Tuotteen ulkonäköön ja kokoon vaikuttaa valo, lämpötila ja ilmankosteus. Puisissa tuotteissa voi esiintyä pieniä halkeamia puuosien välissä, ne ovat täysin normaaleja. Puisia huonekaluja kannattaa säilyttää tiloissa, joissa ei ilmene suurta ja nopeaa vaihtelua lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Tuotetta ei kannata jättää suoraan auringonvaloon. Kootessa tuotetta käsittele tuotetta hellästi, kokoa tuote puhtaalla ja pehmeällä alustalla kuten matolla. Lakattuja tuotteita ei kannata sijoittaa kotona lähelle lämmönlähteitä. Ole varovainen värillisten kynttilöiden ja teippien kanssa. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja, alkoholia tai hankaavia puhdistusaineita pinnan puhdistamiseen. Lämpövaurioita, halkeamia tai lakkaukseen tulleita vaurioita on vaikea korjata, ja ne vaativat usein ammattilaisen suorittaman kunnostuksen.

Tekniset Tiedot:
Muoto
Suorakulmainen
Materiaali
Metalli, Tammiviilu, Vaneri
Materiaalin lisätiedot
Tuolin runko jauhemaahattua metallia ja muutoin tammiviilutettua vaneria. Pöytä tammea.
Pintakäsittely
Öljytty
Kantavuus (kg)
110 kg/tuoli
Hoito-ohje kuvaus
Pöytä: Puhdista hyvin puristetulla pehmeällä puuvillaliinalla, jossa on vain vettä tai mietoa saippualiuosta. Kuivaa pyyhkimisen jälkeen aina puhtaalla ja kuivalla pehmeällä puuvillaliinalla. Pintakuvioiduissa pöydissä pitää olla erityisen tarkka siitä, että pinta pyyhitään kuivaksi, jotta kosteus ei keräänny pintarakenteeseen ja vaurioita pöydän pintaa. Käytä pöydällä lasi-/lautasalustaa pinnan suojaamiseksi. Lämpötila ja kosteus vaikuttavat puun kutistumiseen ja turpoamiseen. Tämä voi aiheuttaa sen, että ovien, jalkojen, laatikoiden ja jatkolevyjen sopivuus vaihtelee. Ruuvit ja kiinnikkeet on siksi säädettävä ja kiristettävä säännöllisesti.
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Sisäkäyttöön, Keittiö
Tuotteen valmiusaste
Toimitetaan jalat irrallaan
Brändi
Rowico
Valmistusmaa
Kiina
Takuu
1 vuosi
Mitat:
Leveys
90 cm
Pituus
180 cm
Korkeus
74 cm
Tuolin mitat
Leveys 47 cm, syvyys 57 cm, korkeus 82 cm
Istuinleveys
44 cm
Istuinkorkeus
48 cm
Istuinsyvyys
42 cm
Ylös