Ladataan sisältöä

Rowico Springdale kirjoituspöytä 140x55 cm

Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 69,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää

Rowico Springdale kirjoituspöytä 140x55 cm

Tarjous voimassa toistaiseksi Hinta voimassa vain ma 5.12. asti
Tarjoushinta 559,20 €
-20%
Tavallinen hinta 699 €
-20%
Rowico Springdale kirjoituspöytä. Materiaalina MDF ja saarniviilu, tyylikäs musta sävy tekee pöydästä elegantin, sirot metallijalat tuovat ilmavuutta.
SKU
conf-119734
x cm
Tulossa varastoon
Toimitus alkaen 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus pihalle: 29,95 €
  • Posti Rahti, kuljetus sisälle asuntoon: 69,95 €
Kuljetus koko Suomeen
Lue lisää
Myymäläsaatavuus - Rovaniemi | Oulu | Vantaa | Tampere
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa 0
Myymäläsaatavuus
Esillä Varastossa

Rowico Springdale kirjoituspöytä

Tyylikäs Rowico Springdale kirjoituspöytä. Pöytä on mustaksi lakattua saarniviilua ja siinä on käytännöllinen reuna pöytälevyn takana, joka antaa yksityisyyttä ja suojaa paperille ja muille esineille. Jalat ovat pulverimaalattua metallia.

Lisätietoa materiaalista:

Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat ajansaatossa. Tuotteen ulkonäköön ja kokoon vaikuttaa valo, lämpötila ja ilmankosteus. Puisissa tuotteissa voi esiintyä pieniä halkeamia puuosien välissä, ne ovat täysin normaaleja. Puisia huonekaluja kannattaa säilyttää tiloissa, joissa ei ilmene suurta ja nopeaa vaihtelua lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Tuotetta ei kannata jättää suoraan auringonvaloon. Kootessa tuotetta käsittele tuotetta hellästi, kokoa tuote puhtaalla ja pehmeällä alustalla kuten matolla. Lakattuja tuotteita ei kannata sijoittaa kotona lähelle lämmönlähteitä. Ole varovainen värillisten kynttilöiden ja teippien kanssa. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja, alkoholia tai hankaavia puhdistusaineita pinnan puhdistamiseen. Lämpövaurioita, halkeamia tai lakkaukseen tulleita vaurioita on vaikea korjata, ja ne vaativat usein ammattilaisen suorittaman kunnostuksen.

Tekniset Tiedot:
Muoto
Suorakulmainen
Materiaali
Metalli, Mdf-levy
Pintakäsittely
Lakattu
Kantavuus (kg)
30kg
Hoito-ohje kuvaus
Puhdista erittäin kuivaksi puristetulla pehmeällä puuvillaliinalla, jossa on vain vettä tai mietoa saippualiuosta. Kuivaa pyyhkimisen jälkeen pehmeällä puuvillaliinalla. Lämpötila ja kosteus vaikuttavat puun kutistumiseen ja turpoamiseen. Tämä voi aiheuttaa sen, että ovien, jalkojen, laatikoiden ja jatkolevyjen sopivuus vaihtelee. Ruuvit ja kiinnikkeet on siksi säädettävä ja kiristettävä säännöllisesti.
Käyttötarkoitus
Kotikäyttö, Koululaiselle, Kotitoimisto, Sisäkäyttöön, Makuuhuone
Tuotteen valmiusaste
Osina paketissa, vaatii kasaamista
Brändi
Rowico
Valmistusmaa
Kiina
Takuu
2 vuotta
Mitat:
Leveys
55 cm
Pituus
140 cm
Korkeus
80 cm
Kannen paksuus
2 cm
Tuotteen paino
12kg
Ylös