Lataa

RUSKEAN SÄVYT VALLOITTAVAT

Ruskean eri sävyt valloittavat nyt tämän syksyn sisustuksessa! Sävyt ovat ihanan pehmeitä ja maanläheisiä, jotka tuovat sisustukseen kodikasta lämpöä ja harmoniaa. Ruskean eri sävyihin on helppo yhdistää monenlaisia materiaaleja, kuten rottinkia, nahkaa ja suosittua samettia. Tietenkin myös eri puun sävyt sopivat saumattomasti yhteen ruskean sävymaailman kanssa.

Valikoimaamme on tullut jälleen toinen toistaan ihanampia uutuuksia, joista löytyy sävyjä tummasta pähkinästä vaaleaan beigeen. Linjakas Saarni 3-istuttava sohva on verhoiltu konjakin sävyisellä nahalla. Stailaa sohva esimerkiksi trendikkäällä, kukkakuvioidulla House Nordic Alvito koristetyynyllä tai boheemimmalla 4Living Inka koristetyynyllä. Täydennä kokonaisuus Finarten Kortteli villamatolla, josta on saatavilla kaksi eri sävyä tai kauniisti kuvioidulla Tie puuvillamatolla, jota on saatavana ruskean kuosin lisäksi myös harmaana. House Nordicin Marbella Teak jakkara on näppärä esimerkiksi eteisessä tai kylpyhuoneessa. Katso myös kaikki kollaasin muut tuotteet postauksen alaosassa olevasta tuoteslideristä.

Finarten matoissa korostuu luonnonläheisyys ja pehmeät sävyt.

House Nordicin Hellerup työpöytä on pähkinän sävyinen ja ryhdittää kauniisti kokonaisuutta. Harbo tuolin istuinosa on verhoiltu ruskealla keinonahalla, joka tuo arvokasta ja eleganttia ilmettä ruokailutilaan.

Innokkaimmat sisustajat maalaavat myös seiniään trendikkäällä, maanläheisellä sävyllä. Maalifirma Nordsjö onkin  valinnut vuoden 2019 väriksi herkullisen hunajaisen Spiced Honey -sävyn. Ruskea on varmasti palannut pysyvästi sisustuksen maailmaan. Onkohan ruskea syrjäyttämässä pitkään pinnalla olleen harmaan?

Sisustusterveisin, Jenni

Miljöökuvat: Finarte & House Nordic

saatat tykätä myös
Ylös