Lataa

SISUSTA KEVÄTTÄ KOTIIN

Puhdas ja järkätty koti, uudet vuodevaatteet ja tuoreita kukkia maljakossa. Merkkejä kevään tulosta? Aurinko on tuonut kotiin aimoannoksen valoa ja koti suorastaan herää henkiin talviunien jäljiltä. Alkaako sinulla sormet syyhytä kevään tullen ja tekee mieli siivota kodin joka nurkka, puhumattakaan kodin uudistamisesta?

Kotia on kiva uudistaa pienin elementein, kuten uudella matolla, uusilla vuodevaatteilla tai sisustusesineillä. Mieli halajaa raikasta fiilistä ympärilleen. Tuo kotiin freesiä ja raikasta ilmettä luonnonmateriaaleilla, vihreällä sekä valkoisella. Musta tuo lisää särmää kokonaisuuteen.

Graafisesti kuvioidussa Stockholm Kon matossa on yhdistelmä kauniita sävyjä. Se toimii hyvin tilan katseenvangitsijana. House Nordic Bombay juuttimatto tuo luonnon sisätiloihin ja pehmeyttä kodin sisustukseen. Maton kaveriksi sopii täydellisesti Sessakin Andrea riippuvalaisin, joka on päällystetty luonnonvärisellä paperinarulla.

Rottinkinen Aino riippukeinu on mainio paikka rentoutumiseen. Keinun voi sijoittaa sisälle ympärivuotiseen käyttöön tai ilmojen lämmetessä terassille. Keinun mukana tulee musta pehmuste. Keinua on saatavissa arviolta maaliskuun lopulla. House Nordic Colombo lepakkotuoli on myös ihastuttava uutuus, jonka ajaton muotoilu hivelee silmää vuodesta toiseen.

Sillkkiset kasvit eivät tarvitse hoitoa ja näyttävät hyvältä vuoden jokaisena päivänä. Juoruköynnöksen voi laittaa roikkumaan tai se sopii mainiosti myös trendikkääseen kattaukseen koristeeksi. Agave ja Palmu silkkikasvit ovat jo valmiiksi kauniissa saviruukuissa. Kasvit ovat todella aidon näköisiä ja sopivat raikastamaan kodin jokaista tilaa. Viherkasvit piristävät kummasti esimerkiksi kylpyhuoneita! Valkoiseen saviruukkuun voit sen sijaan istuttaa ihka oikean kasvin tai käyttää vain koristeena. Pinta on kauniin rouhea.

Uusiin, puhtaisiin petivaatteisiin on ihana sukeltaa unten maille. Finlayson Pop pussilakanasetissä on graafinen ja raikas kuviointi.  Myös muita tekstiilejä on kiva uudistaa ja sohvan kaveriksi freesiä kevään tunnelmaa tuo Annon Hiekka koristetyyny värissä kitti ja oliivin vihreä Kudde Diamond koristetyyny, jossa on kauniin hohdokas pinta. Molempia tyynyjä on saatavissa myös muissa sävyissä.

Anno Kanto lasimaljakkoa on saatavana kolmessa eri koossa, joten niistä voikin tehdä kauniin asetelman esimerkiksi ruokapöydän päälle. Maljakko on kirkasta lasia, kahvat ovat bambua. Maljakot voi stailata niin kukilla, kasveilla kuin heinilläkin. House Nordic Porto hurrikaaniin saa muhkean kukkakimpun! Ruskea, nahkainen kahva on kaunis yksityiskohta. Saatavilla kahdessa eri koossa.

Jos postaus sai aikaan sisustus- ja siivousinspiraation, tsekkaa myös meidän vinkit ja oppaat-osiosta Konmarin kevätsiivousvinkit.

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös