Lataa

SISUSTA KOTI JUHLAKUNTOON

Pue koti juhlakuntoon joulua ja uuden vuoden säkenöiviä juhlia varten. Kotiin saa näyttävyyttä ja juhlan tuntua mm. sametilla, kullan kimalluksella, tunnelmavaloilla ja kynttilöillä. Hyödynnä myös kaunis kattausvinkki, jonka avulla luot korean pöydän niin joulun kuin uuden vuoden juhliin.

Kattausvinkki:

Näyttävän kattauksen saa aikaan havuköynnöksellä, kauniilla astioilla, kynttilöillä sekä pattereilla toimivilla valoilla. Hyödynnä kattauksessa myös luonnonmateriaaleja, kuten käpyjä ja aitoja havuja. Valot voi kieputtaa kulkemaan havuköynnöksen päällä, joka tuo ihanaa tunnelmaa yhdessä kynttilöiden kanssa. Tuo kokonaisuuteen vielä säihkettä kultaisten joulupallojen muodossa.

KULLAN KIMALLUSTA JA MUSTIA YKSITYISKOHTIA

Säihkettä ja näyttävyyttä juhlavaan kotiin voi tuoda myös ihastuttavilla tuotteilla. Juhla-aikaan ruokapöytä täyttyy notkuvista jouluherkuista. Kookkaaseen Triangel lankkupöytään mahtuu herkkuruokien lisäksi suurempikin joukko ruokailemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Yhdistä pöydän kanssa  trendikkäät, samettiverhoillut House Nordicin Drammen tuolit, joita on saatavana punaisen värin lisäksi harmaana, vihreänä, tummansinisenä ja mustana keinonahkaverhoiltuna. Matto kokoaa kauniisti niin oleskelutilojen kuin myös ruokailutilan huonekalut yhteen. K/M Shiraz Fusilli nukkamatossa on näyttävä, graafinen kuviointi, jota on saatavana kolmessa eri koossa. Muista, että iso ruokapöytä vaatii myös ison maton alleen.

Säihkettä tilaan kuin tilaan tuo näyttävät katto- ja pöytävalaisimet. Moderni, Maytoni Dallas riippuvalaisin on todellinen katseenvangitsija. Jos mielit yksinkertaisempaa ja edullisempaa vaihtoehtoa, saat tilaan näyttävyyttä myös Spark riippuvalaisimella, jota on saatavana mustilla tai valkoisilla johdoilla. Trio Taba tai Pineapple pöytävalaisin sopivat molemmat kauniisti niin lipaston päälle kuin esimerkiksi yöpöydälle. Monikäyttöinen Mira apupöytä on kiiltävää kuparia, jossa on peilikansi.

Paperitähdet tuovat juhlan tuntua miltei vuodenajasta riippumatta. Noortrade Huss paperitähtiä on saatavana kahdessa koossa; 60cm ja 100cm, mustan värin lisäksi valkoisena ja harmaana.

IHASTUTTAVA SAMETTI

Sametti ihastuttaa niin tuoleissa, raheissa kuin penkeissäkin. Se on kaunis ja näyttävä materiaali, jonka pinta on miellyttävän pehmeä. Näyttävä Minton nojatuoli sopii oleskelutiloihin tai eteiseen. Eteiseen sopii oivallisesti myös samettinen Envy penkki, johon on helppo istahtaa kenkiä laittaessa tai laskea laukku töistä tultaessa.  Näppärä penkki toimii hyvin myös sängyn päädyssä. House Nordic Capri divaani  on oivallinen daybed ja paikka päivänokosille. Ihastuttava samettinen hapsurahi on todella suloinen ja monipuolinen sisustuselementti tilassa kuin tilassa, sitä on saatavana viidessä herkullisessa sävyssä.

Kun tilaat varastotuotteitamme 16.12 mennessä, ne ehtivät jouluksi kotiin. Ihanaa joulun odotusta! <3

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös