Lataa

SISUSTA VÄREILLÄ X 4

Postaus sai inspiraationsa Tikkurilan Color Now 2019 vuoden värikokoelmasta, jossa ei ole värejä säästelty. Kokoelma on saanut inspiraationsa aurinkoisista Karibian rannoista, värikkäistä trooppisista linnuista ja nostalgisen Tyttökullat-tv-sarjan maailmasta.

Värikokoelman innoittamana neljä inspiroivaa, värikylläistä kollaasia, johon on koottu lukuisa määrä valikoimamme tulevia uutuuksia sekä vanhoja suosikkeja. Leikittele rohkeasti eri sävyillä ja saat aikaan todella mielenkiintoisia, iloisia ja persoonallisia kokonaisuuksia. Yhdistä murrettuja ja kirkkaita sävyjä, jolloin kokonaisuus on entistä kerroksellisempi. Musta skarppaa kokonaisuudet, puu  pehmentää.

Mikä näistä neljästä on sinun suosikkisi, punainen, keltainen, sininen vai vihreä?

PUNAISET SÄVYT

Punainen on energian ja elinvoiman väri. Se tuo sisustukseen lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Punaisen eri sävyt liitetään onnelisuuteen, iloon ja rakkauden voimaan.

KELTAISET SÄVYT

Keltainen väri lisää onnellisuuden tunnetta. Se on valon väri, joka liitetään iloon, lämpöön ja aurinkoon. Keltainen väri on piristävä ja sisustuksessa tuo auringon sisätiloihin pimeinäkin vuodenaikoina.

SINISET SÄVYT

Sininen on rauhoittava väri, joten se sopii mainiosti esimerkiksi makuuhuoneeseen, johon halutaan seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Sininen on myös siisteyden ja järjestyksen väri.

VIHREÄT SÄVYT

Vihreä väri auttaa helpottamaan stressiä ja lisää keskittymiskykyä. Se on eniten käytetty väri sisustuksessa ja  tehostaa myös hyvin muita värisävyjä.  Vihreä on harmonian ja tasapainon väri.

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös