Lataa

SISUSTAJAN BLACK FRIDAY - TUOTETÄRPIT

Otimme varaslähdön Black Fridayhin - verkkokaupassamme on yli 100 huikeaa tarjoustuotetta valikoiduista huonekaluista ja sisustustuotteista!

Toimi nopeasti ja shoppaile parhaat päältä. Hinnat ovat voimassa vain sunnuntaihin 25.11. asti, tai niin kauan, kuin tuotteita riittää.

Jouluun on myös enää vajaa kuukausi, joten nyt on mitä mainioin hetki sisustaa kotia juhlakuntoon joulua varten sekä tehdä lahjaostoksia edullisin hinnoin. Joulustressikin helpottuu, kun lahjat on ostettu pukinkonttiin hyvissä ajoin. Tässä muutamia Black Friday- tuotetärppejä niin kodin uudistukseen kuin pukinkonttiin.

Ennen joulua on mukava tehdä kotona kunnon suursiivous ja laittaa kotia juhlakuntoon. Tehdä kenties myös uusia hankintoja. Pienillä hankinnoilla, kuten tekstiileillä ja somisteilla saat luotua kivasti eri fiiliksiä ja tunnelmia kotiin. Taljat kuuluvat ehdottomasti tähän vuodenaikaan ja GOFin 160cm pitkä lampaantalja on omiaan sohvalle, keinutuoliin tai vaikka muhkeaan petaukseen. Lola keinutuolia on saatavana nyt myös kangasverhoiltuna, eikö näytäkin ihanalta? Samettiverhoiltu Skiby penkki on monikäyttöinen lisäistuin miltei missä tilassa vaan. Saatavana useassa herkullisessa sävyssä. Mikäli mielit tehdä suurempia ostoksia, tarjouksissa on myös valikoituja ruokailuryhmiä ja sohvia. Kuvan 3-istuttava Scandic Copenhagen sohva on trendikkään sävyinen ja siron muotonsa vuoksi sopii myös pienempään tilaan.

Black Fridayn tarjoustuotteista löytyy myös kaikkea ihanaa lapsille! Suosittu ja kauniin, pelkistetyn muotoilun omaava Viviano kerrosänky on  nyt huikeassa alennuksessa. Yhdistä sängyn kanssa leikkisä 4Living liikennematto tai kookkaampi Finarten Aitta puuvillamatto, jota on saatavana useassa eri koossa. Monikäyttöiset 4Living metallikorit toimivat niin pöytänä kuin lelujen säilytyspaikkana. Somista huonetta Day ilmoitustaululla tai Light boxilla, joihin saat laitettua viestejä mukana tulevilla kirjaimilla.

MUKAVIA SHOPPAILUHETKIÄ!

Sisustusterveisin, Jenni

saatat tykätä myös
Ylös