Lataa

Joulukalenterit

Joulukalenterit
Joulukalenterit

Jännittävään joulunalusaikaan kuuluu oleellisena osana joulukalenteri. Se ilahduttaa niin isoja kuin pieniäkin joulun odottajia koko tunnelmallisen joulukuun aina aaton huipennukseen ja joulun juhlintaan saakka. Tilaa nyt ihastuttava joulukalenteri näppärästi netistä muiden joulusisustukseen kuuluvien tuotteiden ja joululahjojen ohessa.Täytä joulukalenterin luukut jouluisilla pikku lahjoilla ja herkuilla - luo joulukalenterista juuri niin persoonallinen kuin haluat. Kaiken tunnelmalliseen jouluun kuuluvan saat tottakai Veken verkkokaupasta, joka palvelee sinua 24/7 - joka päivä.

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
 1. Talo joulukalenteri lokeroilla
  Talo joulukalenteri lokeroilla
  39 €
  Varastossa

  Talo joulukalenteri lokeroilla. Tuotteessa jouluinen teksti: Joulun aikaa, joulun taikaa. Sisältää 24 lokeroa, joihin voit laittaa perheen pienimmille/lemmikillesi oman pienen muistamisen, jotta joulua on hauskempi odottaa!

  leveys

  32  cm

  syvyys

  6.5  cm

  korkeus

  47.5  cm

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva

Tilaa joulu kotiisi kätevästi, maksa joustavasti
Joulukalenterin lisäksi joulukoti tarvitsee toki paljon muutakin: viltit, tyynyt, jouluvalot ja muut jouluisen tunnelman luojat löydät Veken verkkokaupan laajasta valikoimasta. Olitpa sitten ostamassa ainoastaan persoonallista joulukalenteria tai vaikka koko perheen ja suvun joululahjoja, tilaat kaiken käden käänteessä helppokäyttöisestä verkkokaupastamme. Kun haluat päästä kaikkein helpoimmalla, suosittelemme tutustumaan kätevään kotiinkuljetuspalveluumme. Tällä tavoin säästät aikaa ja vaivaa, etkä joudu miettimään kuljetusasioita itse. Kotiinkuljetuspalvelumme toimittaa tilauksesi perille edullisella kuljetusmaksulla ulko-ovellesi asti ja kuljetusmaksu veloitetaan vain yhdestä tuotteesta. Joulutuotteet ovat perillä parhaimmillaan jo 3-5 arkipäivän päästä. Pienemmät tilaukset voit halutessasi noutaa myös postista, jolloin myös kuljetusmaksu on pienempi.

Joustoa maksuun
Veken verkkokaupan maksutavoista löydät valinnan varaa. Voit maksaa tuotteet tilauksen tehtyäsi saman tien verkkopankissa, kotiin toimitettavalla laskulla, luottokortilla tai vaihtoehtoisesti valita maksutavaksi joustavan osamaksun, jolloin korotonta maksuaikaa on jopa 12 kuukautta. Talouden suunnittelu on vaivatonta ja voit tilata samalla vaikka enemmänkin: miten olisi uusi kulmasohva joulunpyhien lekottelua silmällä pitäen tai vaikka suuri, lämpöistä tunnelmaa luova matto kauniiseen joulukotiisi?

Soita meille 044 716 8073 ma-pe 9-18
Ylös