Ladataan sisältöä

Janni / @janniamanda

Janni / @janniamanda asuu miehensä Joonaksen, tyttärensä ja Jeti-koiran kanssa 1968 rakennetussa 170 neliöisessä omakotitalossa Kotkassa.

Jannin perheen koti on tyyliltään lämminhenkinen sekä kodikas. Janni on halunnut talon rakennusvuoden aikakautta kunnioittavan kokonaisuuden. Kodista löytyy paljon lämpimiä puun sävyjä, niiden rinnalla pehmeitä vaaleita pintoja sekä myös jonkin verran värejä. Janni suosii luonnonmateriaaleja niin kalusteissa kuin tekstiileissä; pellavaa, villaa, puuta ja kiveä. Valoisassa kodissa viihtyy asukkaiden lisäksi myös viherkasvit, joita onkin kertynyt melkoinen määrä.

Iso osa kodin huonekaluista on hankittu käytettynä, mutta aikaisempien vuosikymmenten kalusteet ovat kodissa sulassa sovussa uudempien kanssa.

Tuotteiden valinnassa on tärkeää tuotteiden laadukkuus sekä ajattomuus. - Veken upea ja monipuolinen tarjonta takaa ratkaisut moniin eri tyylisiin koteihin, sanoo Janni.

@janniamanda Instagramissa
25.10.2021 - Jannin ja Joonaksen lämminhenkinen koti
Somevaikuttaja Janni asuu miehensä Joonaksen, tyttärensä ja Jeti-koiran kanssa omakotitalossa Kotkassa. Janni suosii sisustuksessa luonnonmateriaaleja ja ajattomia tuotteita. Tutustu Jannin ja Joonaksen perheen lämminhenkiseen kotiin kanssamme blogissamme ja inspiroidu!

Jannin suosikkituotteet

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
 1. Nardi Folio nojatuoli käsinojilla antrasiitti
  Nardi Folio nojatuoli käsinojilla
  Tarjoushinta 119,40 €
  -40%
  Tavallinen hinta 199 €
  -40%
  Varastossa

  Nardi Folio tuolissa on kahteen asentoon säätyvä selkänoja ja siihen voi yhdistellä eri värisiä keinutuolin jalaksia ja pehmusteita.

  leveys

  72  cm

  syvyys

  92.5  cm

  korkeus

  113  cm

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Laskeva
Ylös