Lataa

SISUSTUSTRENDIT 2019

Kodikasta ja kerroksellista sisustusta, maanläheisiä sävyjä ja materiaaleja. Persoonallisuutta, pyöreitä muotoja, rohkeita värejä ja kuoseja. Keramiikkaa ja ronskeja pintoja. Mitä sisustusrintamalta löytyy tänä vuonna?

PYÖREÄT MUODOT

Pyöreät ja pehmeät muodot toistuvat sisustuksessa useissa elementeissä, kuten huonekaluissa, valaisimissa, peileissä ja raheissa. Pyöreä muoto pehmentää sisustusta ja tuo kulmikkaiden muotojen joukkoon kaivattua mielenkiintoa. Erittäin suosittua on kookkaat pyöreät peilit eteisessä senkin tai penkin päällä.

Riisipaperivarjostimen paluu!

90-luvusta on povattu uutta tulemista ja ainakin se on nähtävillä riisipaperivarjostimen paluuna, jota on ennustettu vuoden 2019 sisustustrendiksi.

Valaisimen etuna on edullinen hinta ja monikäyttöisyys, se sopii tilaan kuin tilaan. Annon riisipaperivarjostinta on saatavana kahdessa koossa; 60cm ja 80cm. Hinta alkaen 19,95€. Johto myydään erikseen.

Sijoita yksi kookas pallo tai useita pienempiä rykelmään, jolloin saat näyttävän kokoonaisuuden. Riisipaperivarjostimesta tulee tilaan lempeä valo.

Vinkki!

Sijoita valaisin epätyypilliseen korkeuteen kuten kuvassa ja saat mielenkiintoa tilaan.

MAANLÄHEISET SÄVYT JA MATERIAALIT

Tiloista halutaan pehmeitä ja kerroksellisia. Tekstuurit ja kosketeltavat materiaalit ovat pinnalla, kuten  villa, pellava ja juutti.  Luonnonläheiset sävyt, kuten murretun ruskean ja  punaisen eri sävyt, okra, hunaja ja nougat toistuvat pintamateriaaleista kodin yksityiskohtiin. Värit ovat suorastaan herkullisia ja eri sävyyjä yhdistelemällä saadaankin aikaan harmoninen ja kodikas sisustus. Anno-tuotteiden värimaalima suorastaan henkii tämän hetken kuumimpia sävyjä.

Rottinki ihastuttaa erityisesti ruokapöydän tuoleissa, valaisimissa, raheissa ja koreissa. Rottinki on ekologinen valinta ja uusiutuva luonnonvara. Lisäksi rottinkikalusteet valmistetaan pääasiassa käsityönä, joten ympäristöä turmelevia koneita käytetään hyvin minimaalisesti.

MAANLÄHEISIÄ MATERIAALEJA SÄVYINEEN, TOP 7 TUOTETTA:

VÄRIEN KÄYTTÖ

Maanläheisiä sävyjä voi maustaa esimerkiksi tummilla, värikkäämmillä sävyillä, jotka elävöittävät sisustusta. Värit tuovat myös kaivattua piristystä pitkään jatkuneelle mustavalkoiselle kaudelle. Yksittäinen väriläiskä kotona esimerkiksi rahin, nojatuolin tai taulun muodossa elävöittää ja personoi kodin sisustusta. Värikkäät tekstiilit ja sisustusesineet ovat helppo tapa tuoda väriä kotiin ja sesonkien mukaan niitä on myös näppärä muutella.

IHANAN VÄRIKÄSTÄ - TOP 6 TUOTETTA:

PERSOONALLISUUS JA OMAN TYYLIN KOROSTAMINEN

Toteuta rohkeasti itseäsi ja omia visioitasi sisustuksessa. Tee kodistasi oman näköinen. Kokeile erilaisia yhdistelmiä niin materiaalien kuin värienkin suhteen, jolloin saat aikaan persoonallisen kokonaisuuden.

Personoi kotia esimerkiksi rouhealla keramiikalla ja saviesineillä, ripusta villamatto seinälle tai maalaa seinät lempivärilläsi. Vherkasvit puhdistavat huoneilmaa ja ovatkin suurina, rönsyilevinä röykkiöinä huipputrendikkäitä!

VIHERKASVIT JA KUIVAKUKAT

Viherkasvien rinnalle on noussut kuivakukat ja trendikäs sisustaakin kotiaan kuivakukilla tai pampaheinillä, jotka ovat olleet syksystä asti sisustajien suosikkeja.

Kukkia ja kasveja voi asetella erilaisiin amppeleihin eri korkeuksiin, jolloin saat kotiin näyttävän sisustuselementin. Myös eri kasvilajikkeiden istutus eri korkuisiin ja näköisiin ruukkuihin on persoonallinen ja näyttävä sisustuselementti. Sijoita lipaston päälle tai jalallisiin ruukkuihin. Myös kukkatelineet jatkavat suosikkeina.

KUKAT JA KASVIT IHANIIN MALJAKOIHIN JA RUUKKUIHIN - TOP 6 TUOTETTA:

Katso myös uutuustuotteitamme, jotka päivittyvät viikottain. Valikoimastamme löydät tuotteet  jokaiseen tyyliin, niin perinteisestä trendien kärkituotteisiin.

Sisustusterveisin, Jenni